Yavru Kartal, Eskişehirspor'u ağırlayacak

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor yarın saat 14.00’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda lig sonuncusu Eskişehirspor’u konuk edecek.

3 Puana Uzanalım Çocuklar

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor yarın saat 14.00’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda lig sonuncusu Eskişehirspor’u konuk edecek.

Sezonun ilk yarısını 18 puanla tamamlayan 1922 Konyaspor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile karşılaşmış ve rakibini 3-1 mağlup etmişti. Yeşil-beyazlılar aldığı galibiyet ile puanını 21 yapmış ve küme düşme hattı ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkartmıştı. Özellikle Karaköprü maçında Seçim Can’ın üstlendiği sorumluluk son derece önemliydi. Sezonun ilk yarısında Eskişehir’de oynanan maçı 3-0 kazanan yeşil-beyazlılar evinde oynayacağı maçı da kazanıp puanını 24’e yükselterek daha da rahat bir duruma gelmek istiyor.

2 transfer sahada olacak

1922 Konyaspor’da ilk devrenin sona ermesinin ardından 5 futbolcu ile yollar ayrılmıştı. Teknik Direktör Çağdaş Çankaya, takıma takviyelerin olacağını belirtmişti. 1922 Konyaspor, dün 2 oyuncu ile sözleşme imzalandığını duyurdu. En son Efeler 09 Spor Kulübü'nde forma giyen 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Furkan Cinkaya ve en son Soma Spor Kulübü'nde forma giyen 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Ali Özdemir ile sözleşme imzaladı. İki oyuncu da hafta sonu Eskişehirspor karşısında forma giyebilecek.

Eskişehir zor durumda

Türkiye futbol tarihinin en güzide kulüplerinden biri olan Eskişehirspor tarihinin en zor dönemlerden birini geçiriyor. Bölgesel Amatör Lig’e düşmek ile burun buruna olan Eskşehirspor geçen sezon aynı 1922 Konyaspor gibi 2.Ligden, 3.Lige düşmüştü. Bu sezon ligde çıktığı 18 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan Eskişehirspor topladığı 10 puanla ligin sonunda yer alıyor. Eskşehirspor’un kadrosundaki en değerli oyuncu 6 golü bulunan Onur Arı. SPOR SRVİSİ

Konyaspor Haberleri