Yavru Kartal Elazığ’da geriden gelip kazandı

1922 Konyaspor TFF 3.Lig 1.Grup’ta 12.hafta maçında Entegre Solar Elazığspor’a konuk oldu. Yavru Kartal maçı Ali ve Hüseyin’in attığı gollerle 2-1 mağlup etti ve puanını 16’ya yükseltti.

1922 Konyaspor ligde 12.hafta maçında Elazığspor’a konuk oldu. Karşılaşmaya ev sahibi ekip iyi başladı. Gakkoşlar, 9.dakikada Zeki Korkmaz’ın golüyle öne geçti. Golün ardından toparlanan 1922 Konyaspor, 24. Dakikada Ali Karakaya ile beraberliği yakaladı. İlk yarı 1-1 sonuçlandı. İkinci yarıda etkili oyunu sürdüren Konyaspor 77.dakikada Hüseyin Biber’in attığı golle karşılaşmayı 2-1 kazandı. Karşılaşmada Elazığspor’da Ensar, 1922 Konyaspor Erkan ve Ozan sarı kart gördü.

Puanını 16 yapan Yavru Kartal çıkışını sürdürdü ve galibiyet serisini 2 maça çıkardı. Deplasmandaki 3. Toplamda 5.galibiyetini alan yeşil-beyazlılar ligde gelecek hafta Nevşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Oyuncularımın alından öpüyorum

Maç sonu açıklamalar yapan 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Çankaya; "Geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyetin anlam kazanması için Elazığspor maçından puan ya da puanlar almak istiyorduk. Karşılaşmanın başında uzaktan gelen bir şuttan kalemizde gördüğümüz gol ile mağlup duruma düştük ama oyunu bırakmadık. Güzel bir gol ile ilk yarı beraberliği sağladık. İkinci yarıda oyuna iyi başlayan taraf biz olduk. Yaptığımız hamlelerle oyunun üstünlüğünü ele aldık. Girdiğimiz pozisyonlar sonuç verdi ve karşılaşmanın sonunda bulduğumuz gol ile deplasmanda 3 puanın sahibi olduk. Oyuncularımın alından öpüyorum" dedi.

Elazığspor: Hakan, Hasan, Ensar, Mesut, Salih (Dk.61 Yüksel), Fırat, Zeki (Dk.46 Cihan), Yağızcan, Eray (Dk.61 İzzet), Ömer, Emre

1922 Konyaspor: Ozan, Murat, Yaşar, Cihat, Erkan, Bartu, Seçim (Dk.90 İsmail), Hüseyin, Ali (Dk.64 Hüseyin), İsmail (Dk.75 Batuhan), Mehmet (Dk.64 Kaan)

Konyaspor Haberleri