Yavru Kartal avantajını korumak istiyor

1922 Konyaspor, sezonun bitimine 4 hafta kala ligde kalma yolunda 5 puanlık avantajı bulunuyor. Yeşil-beyazlılar kalan 4 haftada hata yapmadan ligde kalma amacında.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta sezonun bitimine 4 hafta kaldı. 23 puanlı Eskişehirspor, ligde kalma adına büyük ölçüde havlu attı. 26 puanlı Şile Yıldızspor ve 27 puanlı Yomraspor da küme düşme hattında yer alıyor. Edirnespor ise 31 puanla küme düşme hattının bir basamak üstünde bulunuyor.

32 puanla ligde 14. sırada yer alan 1922 Konyaspor ise kalan süreçte iki maçı evinde, iki maçı da deplasmanda oynayacak. Yavru Kartal, 30 Nisan Pazar günü sahasında Belediye Derincespor, 7 Mayıs Pazar günü deplasmanda Edirnespor, 16 Mayıs Salı günü de yine deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşılaşacak. Pilot takım, 20 Mayıs Cumartesi günü sahasında oynayacağı Hacettepe maçıyla birlikte sezona nokta koyacak.

Yeşil-beyazlı ekibin, sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala 5 puanlık avantajı bulunuyor. 1922 Konyaspor, bu hafta sahasında oynayacağı maçta Kocaeli ekibini mağlup ederek kümede kalma yolunda rahatlamak amacında.

1922 Konyaspor’da ligin 31. haftasında iç sahada oynanacak Belediye Derincespor maçının hazırlıkları da başladı. Yeşil-beyazlı ekip, bir günlük iznin ardından dün öğleden sonra teknik direktör Hakan Ünal yönetiminde Saraçoğlu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla 30 Nisan Pazar günü saat 15.00’te oynanacak müsabakanın çalışmaları start verdi. Yavru Kartal, bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

Konyaspor Haberleri