Yavru Kartal Amasya deplasmanında

Yomraspor galibiyetiyle kendine gelen 1922 Konyaspor, yarın deplasmanda Amasyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Yomraspor galibiyetiyle kendine gelen 1922 Konyaspor, yarın deplasmanda Amasyaspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 3. Lig’de mücadele eden 1922 Konyaspor, ligdeki 6.maçında yarın Karadeniz temsilcisi Amasyaspor ile karşılaşacak. Yomraspor galibiyetini Amasya deplasmanından alınacak bir galibiyetle taçlandırmayı düşünüyor. Ligde oynadığı 5 maçta 7 puan toplayan Çağdaş Çankaya’nın takımı, bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Konyaspor bugün yola çıkacak

1922 Konyaspor’un deplasman yolculuğu bugün başlayacak. Amasya Stadı’nın bakımda olmasından dolayı Merzifon’da oynanacak karşılaşma için yeşil-beyazlılar, bu sabah 08.30’da karayoluyla şehirden ayrılacak. Temsilcimiz, karşılaşmanın son çalışmasını ise saat 15.00’de Merzifon Stadı’nda yapacak. Karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Öte yandan karşılaşmayı yönetecek hakem de açıklandı. Zorlu mücadelede Kocaeli bölgesi hakemlerinden Ömer Kocabey düdük çalacak.

Takımda ruh oluştu

Amasyaspor’un zorlu bir rakip olduğunu dile getiren 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Çankaya, “Oyuncularımın verdiği reaksiyondan dolayı çok mutluyum. Antrenmanlarda oldukça hırslılar, bunlar çalışmalara da yansıyor. Takımda bir ruh oluşturmayı başardığımızı düşünüyorum. Güçlü bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Amasyaspor’a karşı da sahada elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. Fikstür dezavantajı yaşamış bir rakibe karşı sahaya çıkacağız. Zor maç olacak’ dedi.

Konyaspor Haberleri