Yavru Kartal, Akhisar deplasmanında kritik randevuda!

1922 Konyaspor ligde kalma maçlarından bir tanesine çıkacak. Temsilcimiz bugün doğrudan rakibi Akhisarspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 21.haftasında deplasmanda bugün Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Spor Toto Akhisar Belediye Stadında oynanacak karşılaşma saat 14'te başlayacak. Karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemi Kaan Kara yönetecek. Kara’nın yardımcılıklarını İsmail Çetin ve Anıl Çiftçi yapacak. Maçın dördüncü hakemi Metehan Erkin olacak.

Ligin ikinci yarısında oldukça iyiyiz

1922 Konyaspor, ligde 19 maçta topladığı 15 puanla 12.sırada yer alıyor. Akhisarspor ise 18 maçta 14 puanla 13.sırada yer alıyor. Rakibi ile arasında puan farkını 4'e çıkartmak ve BAY haftasına avantajlı girmek isteyen 1922 Konyaspor için Akhisaspor maçı ligde kalmanın kilit maçlarından bir tanesi olarak ön plana çıkıyor. Son 5 maçta aldığı 3 galibiyet ile iyi bir form grafiği yakalayan 1922 Konyaspor, rakibini mağlup edip çıkışını sürdürmeyi planlıyor.

Akhisar 3 maç sonra kazandı

Akhisaspor ise ligde 3 maçın ardından hafta sonu deplasmanda Silivrispor'u 1-3 ile geçmeyi başardı. Oldukça genç bir kadro ile mücadele eden Ege temsilcinin kadrosundaki en tecrübeli isim 26 yaşındaki Recep Kutun.

Konyaspor Haberleri