Ünal’dan Çankaya’ya Teşekkür

1922 Konyaspor Teknik direktörü Hakan Ünal, Kon TV’ye yaptığı açıklamada, ligi sıkıntısız tamamladıklarını belirtti ve kendisinden önce takımı çalıştıran Çağdaş Çankaya’ya teşekkür etti.

Teknik direktör Hakan Ünal, kendisinden önce yeşil-beyazlı takımda görev yapan Çağdaş Çankaya’ya da emekleri için teşekkür ederek, “Benden önce görev yapan Çağdaş Çankaya’ya ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Daha önce alınan puanlar bizi rahatlattı. Biz de o puanların üstüne koyarak takımı ligde tuttuk” ifadelerini kullandı.

Konyaspor’a layık olmaya çalışıyoruz

Takımın son dönemdeki performansını değerlendiren Hakan Ünal; “Takım olarak futbolcu arkadaşlar bir karakter ortaya koydu. Ligde son 3 hafta bizim için çok keyifli geçti. Edirnespor maçında işi aslında yarılamıştık. Şile Yıldız maçında işi tamamlamıştık. Hacettepe maçında ise sezona nokta koyduk. Konya’ya, Konyaspor’a layık olmaya çalışıyoruz. Son maçta oynayan oyuncuların çoğunluğu altyapıdandı. Pilot takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Umarım bundan sonra yapmaya devam ederiz” dedi.

Her kategori birbirini tamamlıyor

53 yaşındaki teknik adam, son dönemde Konyaspor altyapısının Türkiye Şampiyonalarında aldığı derecelerin önemine vurgu yaparak, “Kesinlikle buraya yansıması da olacak. Burayı bir bütün olarak düşünmek lazım. Her kategori birbirini tamamlıyor. Akademi olmazsa burası olmaz. Konyaspor için burası ciddi ve önemli bir lig. Akademinin yakaladığı başarılarının ve oradan gelen oyuncularının gelişimini sürdürerek Konyaspor’a kazandırmak istiyoruz” diye konuştu. Öte yandan yarım sezonluk sözleşmeye imza atan Ünal, takımdaki durumunun henüz netleşmediğini sözlerine ekledi. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri