Ümit Öztürk yönetiminde Konyaspor kazanamıyor, Beşiktaş kaybetmiyor

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in son iç saha maçında Beşiktaş’a konuk olacak. Vodafone Park’ta oynanacak olan karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Ümit Öztürk'ün düdük çalacağı karşılaşmada oldukça dikkat çekici istatistik oluşmuş durumda.

Yarın oynanacak olan Beşiktaş-Konyaspor maçında Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç, Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın 4. hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak. 39 yaşında Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk bu sezon Konyaspor’un üçüncü maçında düdük çalacak.

Ümit Öztürk, bu sezon Konyaspor'un iç sahada oynadığı 2-2 berabere biten Sivasspor ve 1-0 mağlup olduğu İstanbulspor maçlarında düdük çalmıştı.

Konyaspor, Öztürk ile kazanamıyor

Ümit Öztürk bugüne kadar ligde ve kupada toplam 15 Konyaspor maçında düdük çaldı. Konyaspor bu maçların yalnızca 1 tanesinden galibiyet çıkartabildi. 7 maçta sahada mağlubiyetle ayrılan Konyaspor, 7 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Ümit Öztürk’ün yönettiği maçlarda rakip ağlara 17 gol bırakan Konyaspor, kalesinde 26 gol gördü.

Beşiktaş’ın şansı tutuyor

Ümit Öztürk daha önce 2015-2016 sezonunda Konyaspor-Beşiktaş maçında görev almış bu karşılaşmayı Konyaspor, Traore ve Holmen’in golleri ile 2-1 kazanmıştı. Siyah-beyazlılar ise Öztürk yönetiminde kaybetmiyor. Öztürk’ün yönettiği karşılaşmalarda 15 kez sahaya çıkan Beşiktaş bu maçlarda 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 11 galibiyet elde etti. Konya'nın Sesi Spor Servisi

Konyaspor Haberleri