Stanojevic'ten flaş açıklama: Ofansifi seven bir hocayım

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, oyun anlayışını açıkladı ve 'hücumu, ofansifi seven hocayım' dedi.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, oyun anlayışını açıkladı ve 'hücumu, ofansifi seven hocayım' dedi.

Gaziantep FK maçında gayet ofansif oynadık diyen Stanojevic; "Evimizde oynadığımız İstanbulspor maçında da bu durum geçerliydi. Ben golü ve ofansifi seven bir hocayım. İstatistiklerime bakarsanız bunu çok daha iyi anlayacaksınızdır. Kendi stilim, kendi filozofim tamamen ofansife dayanıyor. Burada geçmişte de yaptığım ataklar söz konusu. Ben atağa ve hücumu seven bir koçum. Bazen sahada istediğimiz kaliteyi gösteremediğimiz durumlar olabilir. Girilen pozisyon ve oynadığımız rakibe göre değişebiliyor" dedi.

Milli maç arasından sonra hücum aksiyonlarımız üzerine bir kez daha konuşmamız lazım diyen Sırp çalıştırıcı; "Oliviera tam anlamıyla hazır değil yeni geldi. Cikalleshi bir sakatlık ile mücadele ediyor. Aslında birden çok faktör var. Emrehan’da uzun süredir oynamadı ve dakika almıyor, bu da bir sebep. Tabiki işim olabildiğince takımı bitirici ve tehlikeli hale getirmek. Bunun içinde zamana ihtiyacımız var" açıklamalarını yaptı.

Konyaspor geride kalan 6 haftada 7 gol atma başarısı gösterdi.

Konyaspor Haberleri