Stanojevic’in hedefi 3’te 3

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, ligde geriye kalan 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak hem çıkışını sürdürmek hem de yeni sezon için hem taraftara hem de camiaya daha güçlü mesaj vermek istiyor.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Konyaspor’a imza attığı günden bugüne çıktığı 13 lig karşılaşmasında 16 puan toplamayı başardı. (Hükmen galip sayılan Gaziantep FK ve Hatayspor maçları hariç) Sırp çalıştırıcı ligde geriye kalan 3 karşılaşmadan 9 puan çıkartmayı başarırsa sezonu 16 karşılaşmada 25 puanla tamamlamış olacak. Yeşil-beyazlılar sezonun ilk yarısında İlhan Palut ile çıktığı 18 maçta 27 puan toplamayı başarmıştı.

Stnaojevic, 3'te 3 yaparak camiaya kendisini daha fazla kabul ettirmeye ve yeni sezona daha büyük bir coşku ile başlamayı planlıyor

Son 4 maçta 10 puan

Çıktığı ilk 5 karşılaşmada galibiyet elde edemeyen ve 4 mağlubiyet 1 beraberlik alan Stanojevic, lige ve takıma adapte oldu ve takımı gün geçtikçe daha iyi tanımaya başladı. Aleksandar Stanojevic, berabere biten Giresunspor maçının ardından yedek kulübede yer aldığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Mental olarak rahatlayan ve çıkışa geçen temsilcimiz, son 4 maçta 10 puan toplayarak puanını 49’a çıkardı ve ligde 6’ıncılık için de iddialı bir konuma geldi.

1,23 puan ortalaması

Arabam.com Konyaspor, Sırp teknik adam yönetiminde şu ana kadar Süper Lig’de çıktığı 13 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 16 puan topladı ve maç başına 1,23 puan ortalaması tutturdu. Konyaspor ile bir yıl daha sözleşmesi olan Aleksandar Stanojevic, yeni sezon planlamasına da başladı. 49 yaşındaki teknik adam, bu noktada takımda kalmasını istediği isimler ve kadrosunda düşündüğü kadro planlaması noktasında yönetimle yakın bir temas halinde.

Son 3 karşılaşma

Stanojevic, Konyaspor’un başında sezonun son 3 maçına çıkacak. Yeşil-beyazılar 36.hafta karşılaşmasında 30 Mayıs Salı günü deplasmanda kümede kalma savaşı veren Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Anadolu Kartalı, sezonun son iç saha maçında ise 3 Haziran günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda saat 16’da Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Konyaspor, ligin son haftasında ise Beşiktaş deplasmanında ligi noktalayacak. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri