Stanojevic: Konya'da yaşamayı çok seviyorum

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Konya'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, yayıncı kuruluş Bein Sports'a açıklamalarda bulundu. Stanojevic, Konya'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Konya’da yaşamayı çok seviyorum diyen Sırp çalıştırıcı; "Konya'da çok sakin bir yaşam sürüyoruz ve kültürel olarak çok zengin bir şehir. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Vaktimi çalışarak geçiriyorum ama bunun yanında çevre illeri de gezmeyi ihmal etmiyorum" ifadelerini kullandı.

Stanojevic, daha önce verdiği bir başka röportajda ise etliekmek yemeyi çok sevdiğini ifade ederek şu açıklamalarda bulunmuştu; "Buradaki teknik adamlık kariyerime başladığımda çok zor bir periyottaydık. Sosyal aktiviteler ve Konya'yı gezmek için zamanım olmuyordu. Zamanla fırsat bulduk. Mevlana Müzesi ve Sille'yi seviyorum. Bunun nedeni de derin anlamlar içerdiğini hissedebiliyor olmam. Bu yerlerin verdiği enerji de elbette buna bir eklenti oluyor. Ekibimizle dışarı çıktığımızda da etli ekmeği olabildiğince deniyorum fakat kilomu kontrol etmem de gerekiyor” dedi.

Konyaspor Haberleri