Stanojevic: Henüz yüzde 50 seviyedeyiz

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, yayıncı kuruluş Bein Sports'a açıklamalarda bulundu. Stanojevic, takımın henüz yüzde 50 seviyede olduğunu ifade etti.

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, yayıncı kuruluş Bein Sports'a açıklamalarda bulundu. Stanojevic, takımın henüz yüzde 50 seviyede olduğunu ifade etti.

Konyaspor'un kampını değerlendiren Sırp çalıştırıcı; "Özellikle genç oyuncular kamp dönemini faydalı geçiriyorlar. Diğer arkadaşlarda çok iyi çalıştılar ama Mehmet Ali Büyüksayar ve Ata Berk Karababa ön plana çıktı. Buradaki kamp süresince genç arkadaşlarımızı deneme gibi bir sürecimiz oldu. Onlarda çok iyi performans sergilediler. Yeni gelecek transferleri bekliyoruz. Takımımız şu anda yüzde 50 seviyede." dedi.

“Güzel skorlar elde ettik”

Konyaspor’a ilk imza attığı süreci değerlendiren Stanojevic; “Başlangıçta istediğimiz gibi olmadı. Düşüşle başladık, istemediğimiz mağlubiyetler aldık. Daha sonra çıkış yakaladık ve özellikle güçlü ekiplere karşı güzel skorlar elde ettik. Bu yüzden iyi bir sezon geçirdik” açıklamalarını yaptı.

“Konyaspor herkesten önemlidir”

Transferler konusunda konuşan Stanojevic; “Hangi pozisyonda transfere ihtiyacımız olduğunu yöneticilerimize söyledim. Onlarda bu konuda çok iyi çalışma gösterdiler ve zamanla transferlerimizde gerçekleşiyor. Şu an isim isim transferler hakkında yorum yapmak istemiyorum. İlerleyen zamanda açığa çıkmış olacak. Pozuelo’nun yerini doldurmak açısından takımı organize edebilecek on numara, forvet ve defansif orta sahaya ihtiyaçlarımız var. Takım her şeyden önemlidir. Konyaspor takımı herkesten, bizlerden önemlidir. Bu yüzden giden olsa bile Konyaspor güçlü bir takım. Gelen oyuncular ile birlikte ilerde Konyaspor’un nasıl olacağını hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu.

“Her takım birbirini yenebilecek güçte”

Süper Ligi değerlendiren Stanojevic; “5 büyük ligde çalışmadım ama Avrupa’nın diğer liglerinde hocalık yaptım. Türkiye ligi çok kaliteli bir lig ve takımlar bünyesinde çok kaliteli oyunculara sahip. Takım dengeleri birbirine çok yakın. Her takım birbirini yenebilecek güçte. Bu sene güzel maçlar izleyeceğiz” dedi.

“Mevlana Müzesi ve Sille’yi seviyorum”

Konya’da yaşamayı çok seviyorum diyen Sırp çalıştırıcı; "Konya'da çok sakin bir yaşam sürüyoruz ve kültürel olarak çok zengin bir şehir. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Vaktimi çalışarak geçiriyorum ama bunun yanında çevre illeri de gezmeyi ihmal etmiyorum" ifadelerini kullandı. Stanojevic, daha önce verdiği bir başka röportajda ise etliekmek yemeyi çok sevdiğini ifade ederek şu açıklamalarda bulunmuştu; "Buradaki teknik adamlık kariyerime başladığımda çok zor bir periyottaydık. Sosyal aktiviteler ve Konya'yı gezmek için zamanım olmuyordu. Zamanla fırsat bulduk. Mevlana Müzesi ve Sille'yi seviyorum. Bunun nedeni de derin anlamlar içerdiğini hissedebiliyor olmam. Bu yerlerin verdiği enerji de elbette buna bir eklenti oluyor. Ekibimizle dışarı çıktığımızda da etli ekmeği olabildiğince deniyorum fakat kilomu kontrol etmem de gerekiyor” dedi.

“Lider özellikleri kuvvetli”

Fenerbahçe’nin yeni transferi Sırp futbolcu Dusan Tadic hakkında konuşan Stanojevic; “Dusan Tadic’i iyi tanıyorum. Buraya gelmeden önce diğer birçok takımlardan teklif geldi. Kendisi Fenerbahçe’ye gitmeyi tercih etti. Kendisi lider özellikleri kuvvetli oyuncu. Milli takımda iyi bir liderlik göstermişti bunu Fenerbahçe’de de iyi bir şekilde gösterip takım arkadaşlarına yön göstereceğine inanıyorum” açıklamalarında bulundu. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri