Stanojevic: Henüz yüzde 40 seviyesindeyiz

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Trabzonspor galibiyeti hakkında konuştu. Sırp çalıştırıcı henüz yüzde 40 seviyede olduklarını söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Trabzonspor galibiyeti hakkında konuştu. Sırp çalıştırıcı henüz yüzde 40 seviyede olduklarını söyledi.

Taraftarlar bizi itti

Bugün gözüne çarpan en büyük noktalardan birisinin galibiyetten ziyade taraftarların tutkusu ve desteği olduğunu ifade eden Aleksandar Stanojevic, “Buraya geldiğimden bu yana taraftarlarımızdan bunun gibi destek görememiştim fakat bu sefer de stadımızın her köşesinden, her noktasından inanılmaz bir destek aldık. Bizi sonuna kadar desteklediler ve bizi ittiler” dedi.

Kırmızı karttan sonra her şey daha kolay oldu

Maçın ilk dakikalarına çok iyi başlamadıklarını aktaran Stanojevic, “Trabzon bize kıyasla daha iyi oynuyordu. Biraz kafamız karışmaya başlamıştı. Çok iyi bir başlangıç yapamadık. Öncelikle bugün kırımızı karttan sonra her şeyin daha kolay olduğunu söyleyebilirim. 2. yarı daha iyi bir oyun ortaya koyduk ve tabii ki bu her şeyi daha kolay kıldı bizim için. Bunun için memnunum. Bütün oyuncularım çok büyük bir karakter ortaya koydu. Hepsinden çok memnunum” diye konuştu.

Yüzde 40 seviyelerindeyiz

Takımının henüz yüzde 40 seviyelerinde olduğunu ifade eden Stanojevic; "Geldiğim zamanda bu yana belli bir zamana ihtiyacım vardı, istediğim oyunu ortaya koymak için. Yüzde 40 oranında istediğim oyunu sahada sergileyebildiğimi söyleyebilirim. Bazı dakikalarda tamamıyla istediğim gibi oynattığımı düşünsem de şu an tam anlamıyla istediğim tarzdan uzakta olduğumuzu söyleyebilirim" açıklamalarını yaptı.

Konyaspor Haberleri