Soner Dikmen: Konyaspor bulunduğu yeri hak etmiyor

Konyaspor'da kazanılan Ankaragücü karşılaşmasının ardından takım kaptanlarından Soner Dikmen önemli açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'da kazanılan Ankaragücü karşılaşmasının ardından takım kaptanlarından Soner Dikmen önemli açıklamalarda bulundu.

Taraftarın desteğinin galibiyette önemli bir rol oynadığını söyleyen Soner Dikmen; "Haftalardır kötü oynadığımızı söyleyemem. İyi oynuyoruz bu sonuca yansımıyordu. Takım halinde bir kırılma yaşıyorduk. Bu işler böyledir, bir kötü gitmeye başlayınca talihsizlik bazen futbol şansı yanınızda olmaz. Kötü bir dönemden geçtik bir galibiyetin bize çok farklı hava yakalatacağını, takıma olumlu yansıyacağını biliyorduk. 3 puana ihtiyacımızı biliyor v başlamak istiyorduk. Taraftarlarımız sağ olsun yalnız bırakmadı. Onların sayesinde 3 puanı aldığımızı söyleyebilirim. Konyaspor taraftarı çok büyük bir camia" ifadelerini kullandı.

Bize yakışmıyor

Küme düşme hattından bir an önce çıkmak istediklerini belirten tecrübeli orta saha; "Şu an bulunduğumuz yer gerçekten hak ettiğimiz bir yer değil. Benim üçüncü sezonum burada. İlk defa böyle bir konumdayız puan tablosunda. Bize yakışmıyor. Takımlar bazen böyle bir kötü süreçten geçebiliyor. Bizde şu an o süreçten geçiyoruz. Aldığımız üç puanla morallerimiz yerine geldi. Buna çok ihtiyacımız vardı. İnşallah bulunduğumuz konumdan bir an önce çıkarız. Konyaspor bulunduğu yeri hak etmiyor. Sezon başından beri böyle dolu tribünlere oynamadık. Onlar bizim itici gücümüz. Belki onlar olmasa kazanamazdık. Bu coşku, istek ve arzuyla onları arkamıza aldık. Bulunduğumuz konum hak ettiğimiz bir konum değil, taraftarımızın da desteğiyle onlarla beraber bu konumdan çıkacağız" dedi.

Maç öncesi güzel görüntüler

Soner Dİkmen'e Ankaragücü maçının öncesinde adının yazılı olduğu 100 numaralı forma hediye edildi. Soner, kupada oynanan Sivasspor maçıyla Konyaspor kariyerinde 100. maçına çıkmıştı. 2021-2022 sezonunun başında Gençlerbirliği'nden Konyaspor'a imza atan Soner Dikmen, yeşil-beyazlı kulüpte üçüncü sezonunu geçiriyor. Konyaspor'da kaptanlığa kadar yükselen Soner, çıktığı 101 karşılaşmada 8 gol ve 5 asistlik gol katkısı üretmeyi başardı. Soner'in Konyaspor ile olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek.

Konyaspor Haberleri