ŞÖLEN VAKTİ

arabam.com Konyaspor UEFA Konferans Ligi 2.Tur ikinci maçında bugün evinde BATE Borisov’u ağırlayacak. İlk maçta 3-0 gibi net bir oyun ve net bir skorla büyük avantaj yakalayan Anadolu Kartalı seyircisi önünde yine galip gelerek güle oynaya 3.Tur’a yükse

arabam.com Konyaspor UEFA Konferans Ligi 2.Tur ikinci maçında bugün evinde BATE Borisov’u ağırlayacak. İlk maçta 3-0 gibi net bir oyun ve net bir skorla büyük avantaj yakalayan Anadolu Kartalı seyircisi önünde yine galip gelerek güle oynaya 3.Tur’a yükselmek istiyor.

İlk maçta avantaj gelmişti

arabam.com Konyaspor 21 Temmuz’da yine Konya’da oynana karşılaşmayı Zymer Bytyqi, Konrad Michalak ve Robert Muriç’in attığı gollerle 3-0 kazanarak ikinci maç öncesi büyük bir avantaj elde etmişti. 40. Dakikada Uğurcan Yazgılı’nın kırmızı kart görmesiyle uzatmalarla beraber yaklaşık 60 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kalmıştı.

A Spor yayıncı olarak görev yapacak

Saat 21.00’da başlayacak ve MEDAŞ Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma aynı zamanda  A Spor ekranlarında da canlı olarak yayımlanacak. Karşılaşmayı Sırbistan Federasyonu’ndan Novak Simovic yönetecek. Simovic'in yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak Stanko Ostracanin görev alacak.

Rotasyon var

Bugün oynanacak karşılaşmada geçen hafta oynana karşılaşmaya göre değişiklik yapmayı düşünen Teknik Direktör İlhan Palut ilk maçta kırmızı kartla oyun dışında kalan ve cezalı duruma düşen Uğurcan Yazgılı yerine Adil Demirbağ’ın oynatacak. Onun dışında kadroda başka değişiklik yapmayı düşünen İlhan Palut sahaya; Sehic, Cebrail, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Amir, Pavicic, Bytyqi, Muric ve Cikalleshi ile çıkmayı planlıyor.

Maça özel ulaşım düzenlemesi

Konyaspor'dan yapılan açıklamada BATE Borisov maçının oynanacağı akşam Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımda aktarma seferler yapılacağı belirtildi.  Konyaspor Kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Konya Büyükşehir Belediyesi, 28 Temmuz Perşembe günü oynayacağımız BATE Borisov maçına istinaden otobüs ve tramvay seferlerinde düzenleme yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay‘a teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Palut’tan rehavet uyarısı

İlhan Palut’un oyuncuları ile maç öncesi yaptığı toplantılarda oyuncularına rehavet uyarısı yaptığı öğrenildi. İlk maçtaki farklı skorun ve iyi futbolun kendilerini yanılgıya düşürmemesi gerektiğini sık sık vurgulayan 45 yaşındaki teknik adam, rövanş maçında da takımdan aynı oyun disiplinini beklediğini kaydetti.

Konyaspor Haberleri