Sehic: Galip gelmek istiyoruz

Konyaspor'un Boşnak kalecisi İbrahim Sehic, BATE Boriov maçı öncesi konuştu

İbrahim Sehic şunları söyledi:

Konyaspor olarak yeniden Avrupa müsabakalarında yer aldığımız için çok mutluyuz. Avrupa maçlarına da başlıyoruz. BATE Borisov takımını açıkçası çok iyi tanımıyoruz. Ancak gerekli analizlerimizi yaptık. İki maçı da evimizde oynayacağız. İlk maçımızda kesinlikle galip gelmek istiyoruz. Yarın burada onların ataklarına karşı kalemizi iyi kapatıp gol atmak istiyoruz. İkinci maçta da rakibi daha iyi tanıyacağız. Taraftarımız da olacak ve bu avantayla beraber turu geçmek istiyoruz.

Gerekli toplantılarımızı yaptık. Takım olarak birbirinizle konuşuyoruz. Bu hazırlıkları sadece Avrupa için değil, lig için de yapıyoruz. Kendimizi motive ediyoruz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız var. Onların da kısa süre içinde adaptasyonlarını tamamlayıp takıma katkı sağlamalarını bekliyoruz.

Avrupa müsabakalarında en çok yer alan oyunculardan bir tanesiyim ama bu yetmeyecektir. BATE 20 maç yaptı ve fiziksel olarak hazırlar. Unutmamak gerekiyor ki geçen sezon evinde kolay yenilmeyen güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik. Bunu Avrupa müsabakalarında da göstereceğiz. Buradan çıkışın kolay olmayacağını rakibimiz görmüş olacak.


Tüm takım olarak maça yüzde yüz odaklandık. Fiziksel olarak yüzde yüz henüz hazır olduğumuzu söyleyemem. Ancak bu zamana kadar iyi hazırlandı. Hocalarımız da iyi iş çıkardı. Yeni oyuncularımız çok yetenekli. Gelen yabancı oyuncular farklı bir ülkeye geldi. Farklı bir dil ve farklı bir oyun sistemi var. Bir adaptasyon süreci olacaktır. Gelen oyuncular ilerleyen süreçte daha iyi durumda olacaktır"

Konyaspor Haberleri