Şampiyon kadrodan ilk sözler

Beysu Konyaspor Basketbol teknik ekip ve oyuncular gelen şampiyonluğu değerlendirdi.

Koç Engin Gençoğlu:

Çok mutluyuz. Ben 23 yıl önce anlaşırken bu şampiyonluk sözünü vermiştim. İlk röportajımda da söylemiştim. Bu bir ekip işi sadece benimle olan bir şey değil. Ben sadece görünen bir yüzüm. Yardımcılarım Sinan ve Barış olsun başımızdaki Yaşar baba olsun ki o çok önemli. Yaşar Berber, beni buraya getiren, bizi burada tutan insan. Bütün teknik ve idari ekibim herkes canla başla ve inanarak çalıştı. Bu bizim için çok önemli. Oyuncularımız inandı. En önemlisi komple bir şehir inandı. Şehir arkamızdaydı bizim. 100.yılda özel bir yılda Konya’yı Süper Lige çıkardığımız için çok mutluyuz.

1.Yardımcı Koç Sinan Çambel:

Çok mutluyuz, camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Herkes canla başla çalıştı. Burayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Camiamızla, şehrimizle çok mutluyuz. Hayırlı uğurlu olsun.

2.Yardımcı Koç: Barış Özcan

100. yılda Konyaspor için çok büyük bir başarı. Bizi destekleyen tüm Konya halkı, tüm taraftarlar ve muhteşem atmosfer. Kupa onlara armağan olsun. Herkese teşekkür ediyorum. Oyunculara, yönetime ve teknik ekibe. Herkesin eline sağlık.

Genel Menajer Yaşar Berber:

Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum. 20 yıl önce Konbassan Konyaspor Avrupa kupaları oynadığımız dönemleri hatırlıyorum. O günlerden 20 yıl sonra Allah bana çok değerli bir şampiyonluk nasip etti. Konyaspor’u tekrar Süper Ligde görmek benim için çok büyük bi mutluluk. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Süper Ligde iyi bir kadro kurup devamlılık sağlamak istiyoruz.

Mehmet Özdogan:

Çok hak ettiğimizi düşünüyorum. Tabii ki çok hak eden takımlar vardı. Herkes mücadele etti. Biz sezon başı kurulurken 100. Yılda şampiyon olmak için kurulmuştuk. Normal sezonu birinci bitiremedik ama sezonun devamında buna çok inandık. Her zaman inandık. Yeni antrenörümüz ile beraber oyuncularımız ufak tefek takviyeler oldu. Herkes çok katkı verdi. Herkesin emeğine sağlık. Son maça kadar hiç bırakmamayı ve her zaman Süper Lige çıkmayı hayal ettik. Sonunda başardık. Bu atmosfere Konya halkına armağan olsun çok hak ettiler. Süper Lige çok yakışacak Konya.

Hamza Baştuğ:

Bu şampiyonluk için gerçekten çok çalıştık. Çok emek verdik, çok sabrettik. Zor zamanlar geçirdik ama sonunda meyvesini almayı bildik. Başta Fatih Özgökçen olmak üzere bütün sevenlere, destekleyenlere çok teşekkür ederiz. Umarım Konyaspor gelecek sene Süper Ligde çok daha iyi şeyler başarır, daha iyi yerlere gider. Konyaspor hak ettiği yerde.

Can Altıntığ:

Bizim için çok önemli bir sezondu. Konyaspor’un 100. Yılında futbolda başarı gelmişti, bu başarı beklentisi basketbolda da vardı. Bizde bunu başardığımız için ekip olarak çok mutluyuz. Umut ediyorum ki bu her şeyi hak eden seyirci ile beraber Süper Ligde ciddi adımlar atacağız.

Cengiz Aydın Ergen

Konyaspor’a büyük Konyaspor camiasına 100. Yılda böyle bir mutluluğu yaşattığımız için bütün taraftara, camiaya çok teşekkür ediyorum. Hizmet veren, emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. Büyük Konyaspor camiasına ve Ahmet Çalık kardeşimize armağan ediyoruz.

Azizcan Özdemir:

Benim için çok özel. Ben iki defa Konyaspor ile Süper Ligin kapısından dönmüştüm. Bu sefer artık üçüncüsünde başardık. Bizi destekleyen güvenen herkese çok teşekkür ediyorum.

Umut Geçen:

Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Bu takımın amacı 100. Yılda ait olduğu yere çıkmaktı. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Sene içerisinde çok fazla şey yaşadık. Sonunda biz başardık. Biz daha çok istedik. Bütün Konyaspor taraftarına burada yaşadığımız son iki maç çok özeldi. Şampiyonluk onlara armağan olsun.

Matt Morgan:

Bir süredir buradayım. Şehri ve taraftarları çok sevdim. Böyle devam etmek istiyoruz. Takımımla gurur duyuyorum. Şimdi şampiyonuz herkese teşekkür etmek istiyorum.

HALİL YILAZER 

Konyaspor Haberleri