Renklibay'dan taraftara çağrı: Gençleri desteklemeye bekliyorum

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay çarşamba günü oynanacak Nevşehir Belediyespor karşılaşması öncesinde taraftara çağrıda bulundu.

TFF 3.lig’de çok iyi bir çıkış yakalayan ve son çıktığı iki maçtan da galibiyetle ayrılan 1922 Konyaspor hafta iç mesaisinde 13.hafta maçında çarşamba günü evinde Nevşehir Belediyespor’u konuk edecek.

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay çarşamba günü oynanacak Nevşehir Belediyespor karşılaşması öncesinde taraftara çağrıda bulundu. Renklibay; “Lige yepyeni bir kadro ve yeni umutlar ile başlayan takımımız son olarak ligin oturmuş takımlarından Elazığspor ile deplasmanda yaptığı mücadelede göstermiş olduğu azim ve istekli futbol sonucu haklı bir şekilde galip gelmiş ve Konya’mıza 3 puan getirmiştir. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Hafta içi oynayacağımız Nevşehir Belediyespor karşılaşması zor geçecek. Rakibimiz ligin oturmuş şehir takımlarından biri. Sonraki haftalara özgüven ve moral taşımak için bu tür zorlu müsabakalardan alınacak puan ve puanlar çok önemli. Takımımızın her hafta yükselen bir form grafiği ve uyumu var. En güzel şekilde mücadele edip taraftarımız ile birlikte sahamızda kazanmak istiyoruz. Genç oyuncularımız taraftarlarını yanlarında görmeyi çok arzu ediyorlar. Onlar için taraftarımız ekstra güç kaynağıdır. Bu nedenle yarın oynayacağımız Nevşehir Belediyespor maçında tüm taraftarlarımızı gençlerimizi desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Konyaspor Haberleri