Renklibay: Başımızdaki maddi sıkıntı hal olmayacak bir şey değil, fazla büyütüldü

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay berabere biten Edirnespor maçının ardından Kon TV’ye özel açıklamalar yaptı.

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay berabere biten Edirnespor maçının ardından Kon TV’ye özel açıklamalar yaptı.

Konyaspor büyük camiadır

Hafta içi gündeme gelen ekonomik kriz haberleri hakkında konuşan Başkan Zahir Renklibay; “Hafta içerisinde yönetimimizle de bunu değerlendireceğiz. Bu durum bütün takımların başına gelebilecek olaylar. Bizi de fazlasıyla üzdü. Maddi sıkıntı her takımın başında olan bir şey. Türkiye’deki bütün takımların başında olan bir durum. Bizim başımıza gelen maddi sıkıntı hal olmayacak bir sıkıntı değil. Fazla büyütüldü. Konyaspor camiası büyük camiadır. Bunun altından çok rahatlıkla kalkar. Es geçmek lazım. Çok fazla üzerinde durmanın da bir manası yok. Bu genç arkadaşlarla bir an önce toparlanıp iyi neticeler alma yoluna bakacağız. Kendi aramızla da yönetimle de bazı konuları görüşmemiz gerekiyor. Bunları görüşüp layık olduğumuz yerlere gelmek istiyoruz” açıklamalarını yaptı.

Önümüzdeki maçlara bakacağız

Edirnespor maçı hakkında da konuşan Renklibay; “En sevindiğimiz taraf, taraftarımızın arkamızda olmasıydı. Genç çocuklarımızı desteklemek için taraftarlarımız da gelmişti. 3 puanı çok arzu ediyordur. Evimizde kazanmak istiyorduk. Bize yakın rakiplerimizden biriydi Edirnespor. İstediğimiz futbolu da sergileyemedik. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Çocuklar çok genç. Bu çocukları da en iyi şekilde motive edip Şile Yıldız Spor maçından en iyi şekilde ayrılmak istiyoruz” dedi.

Takviye yapmamız lazım

Transfer noktasında değerlendirmeler yapacaklarını söyleyen Başkan Renklibay; “Takımımız takviye istiyor. İstemiyor desek yalan olur. Bu genç oyuncunun arasına 3-4 tane mutlaka kaliteli oyuncunun girmesi gerekiyor. Tecrübeli oyuncular alarak elimizdeki genç oyunculardan daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Konyaspor Haberleri