Pozuelo’ya İspanya ve Brezilya’dan ilgi!

Konyaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı İspanyol 10 numara Alejandro Pozuelo’ya İspanya’dan ve Brzeilya’dan teklifler var.

Konyaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı İspanyol 10 numara Alejandro Pozuelo’ya İspanya’dan ve Brzeilya’dan ilgi var

Devre arasında Konyaspor’a katılan ve yarım sezonluk anlaşma imzalanan Pozuelo, sözleşmesinin bitmesinin ardından ülkesi İspanya'ya döndü. Son maçlarda oldukça iyi işlere imza atan Pozuelo, yarım sezon oynadığı futbol ile taraftardan tam not almıştı. 12 maçta forma giyen Pozuelo, 4 gol ve 3 asist ile 7 gole doğrudan katkı yapmayı başardı.

Yurt dışı basınında çıkan haberlere göre; 31 yaşındaki oyuncu sergilediği bu performansın ardından İspanya ve Brezilya takımlarının dikkatini çekti.

Granada teklif yapacak

İspanya 2.Ligini şampiyon olarak tamamlayan ve La Liga’ya yükselen Granada’nın Pozuelo için teklif yapmaya hazırlandığını öğrenildi.

Brezilya’dan ilgi

Öte yandan Brezilya takımları da İspanyol oyuncuyu radarına aldı. 31 yaşındaki serbest oyuncuyu kadrosuna katmaya çalıştığı bildirildi.

Konyaspor görüşmelerini sürdürüyor

Yeşil-beyazlılar devre arasında kadrosuna kattığı İspanyol 10 numara Alejandro Pozuelo ile uzun süreli anlaşma yapmak istiyor. Konyaspor yönetimi İspanyol oyuncu Pozuelo'ya yeni sözleşme teklif etti. Teknik ekibin de onay verdiği oyuncu için maaş pazarlıkları sürüyor. Aradaki pazarlıklar tamamlanırsa Pozuelo gelecek sezon Konyaspor forması giyemeye devam edecek. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri