Pazar günü değilse ne zaman?

İttifak Holding Konyaspor, 2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu son iç saha maçında pazar günü Atakaş Hatayspor’u ağırlayacak. Konyaspor yönetimi kritik karşılaşmada bilet fiyatlarında ciddi indirime gitti.

İttifak Holding Konyaspor, 2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu son iç saha maçında pazar günü Atakaş Hatayspor’u ağırlayacak. Konyaspor yönetimi kritik karşılaşmada bilet fiyatlarında ciddi indirime gitti.

İç sahada en iyi takım

Bu sezon evinde oynadığı 18 karşılaşmada topladığı 40 puanla iç saha sırlamasında lider olan İttifak Holding Konyaspor taraftarı önünde oynadığı bu 18 karşılaşmada 12 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Rakip ağlara 33 gol gönderen Anadolu Kartalı kalesinde 14 gol gördü. İç sahada toplanan 40 puan ve +19 averaj bu sezon Konyaspor’un ilk 3’te yer almasında en büyük faktörlerden bir tanesi. Deplasmanda bu performanstan oldukça uzak olan Konyaspor, çıktığı 18 deplasman maçında 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı. Rakip ağlara 29 gol gönderen yeşil-beyazlılar kalesinde 29 gol gördü.

Küme düşen Göztepe’nin gerisinde kaldı

Bu sezon iç sahada oynana karşılaşmalarda taraftar desteğinden oldukça yoksun olan Konyaspor 18 maçta yalnızca 139 bin 288 taraftara ulaşabildi. 18 maçta ortalama 7 bin 738 seyirciye ulaşabilen Anadolu Kartalı stadyum doluluk oranında yüzde 18’de kaldı. Türkiye’deki sayılı stadyumlardan birine sahip Konya 42 bin kişilik devasa mabedini dolduramadı. Bu sezon 14 hafta boyunca ikincilik koltuğunda oturan, şampiyonluk mücadelesi veren ve son haftalardaki operasyonlarla ligdeki konumuyla oynanmasına rağmen taraftarından destek göremedi. Taraftar sıralamasında 7. sırada yer alan Anadolu Kartalı ligden düşen Göztepe’nin ve son haftalarda kötü gidişat gösteren Adana Demirspor’un arkasında kaldı. 

En ucuz bilet 5 TL

Konyaspor yönetimi son maç öncesi bilet fiyatlarında büyük indirime gitti. Sezon içinde de çok pahalı olmayan biletler son maç öncesi çok daha ucuza fiyattan satışa sunuldu. En pahalı biletin 50 TL olarak açıklanırken en ucuz bilet fiyatı 5 TL olarak açıklandı.

Yeşil Tribün Projesi bu maçta geçerli

İttifak Holding Konyaspor'un, 'Çevre, geleceğe Mirastır!' düsturuyla hayata geçirdiği ve her kesimden beğeni toplayan Yeşil Tribün Projesi, Atakaş Hatayspor maçında devam edecek.Stadyumun Güney Üst C bloğunda yer alacak Yeşil Tribün, 15 Mayıs Pazar günü oynayacağımız Atakaş Hatayspor maçında taraftara ev sahipliği yapacak. Projeye katılmak isteyenlerin, 5 adet plastik ya da cam atık şişeyi Stadyum Passolig Gişesi yanına kurulan çevre standına bırakmaları gerekiyor. Atık şişeleri teslim edenler, stand görevlisinden alacakları makbuz ile maç biletini yükletebilecek. Maçı Yeşil Tribün'de izlemek isteyenler 13 ve 14 Mayıs günleri saat 11 ile 17 arasında 5 adet pet ya da cam şişeyi teslim etmeleri gerekiyor. Projeye dahil olmak isteyen taraftarların Konyaspor Passolig Kartı sahibi olması gerekiyor.

Konyaspor Haberleri