Palut’tan Takıma Moral

Arabam.com Konyaspor 4 maçtır galibiyete hasret. Teknik Direktör İlhan Palut, dün takımı ile toplantı yaptı ve oyuncularına Trabzonspor maçı öncesi moral verdi.

Hazırlıklar başladı

Konyaspor’da takıma verilen iki günlük izin dün sona erdi ve yeşil-beyazlılar pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde başladı. Cumartesi gününe kadar Konya’da maçın hazırlıklarını sürdürecek olan Konyaspor, cumartesi öğleden sonra uçakla Trabzon’a hareket edecek ve otele yerleşerek maç saatini beklemeye başlayacak. Anadolu Kartal’ında hedef 4 maçtır bir türlü gelmeyen galibiyeti zorlu deplasmanda elde ederek Dünya Kupası öncesi son maç olan Kayseri maçına moralli gitmek.

Takım ile toplantı yaptı

Yeşil-beyazlılar, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde dün itibariyle Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Genç teknik adam takımı ile toplantı yaptı ve oyuncularını Trabzonspor maçı için hazırlamaya başladı. Dünya Kupası arası öncesinde oynanacak 2 maçta alınacak 2 galibiyet ile tekrardan zirveye yaklaşacaklarını oyuncularına aktaran Palut, geride kalan 4 maçtan gerekli dersleri hafta içinde yapacakları analizlerle kapatacaklarını ve Trabzonspor maçı ile yeni bir sayfa açacaklarını oyuncularına aktardı.

Konyaspor Haberleri