Palut:Sonuna Kadar Gitmek İstiyoruz

Arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Bodrumspor ile oynayacakları kupa maçının kolay geçmeyeceğini söyledi.

Arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Bodrumspor ile oynayacakları kupa maçının kolay geçmeyeceğini söyledi.

Kupada kabul edilebilir bir rotasyonla oynayacaklarını kaydeden Palut, kupaya önem verdiklerini ve sonuna kadar ilerlemek istediklerini söyledi

Arabam.com Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 22 Aralık Perşembe günü sahasında Bodrumspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, lig ve kupada önümüzdeki haftadan itibaren yoğun bir fikstüre girecek. Teknik direktör İlhan Palut, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen aranın takıma olumlu etki ettiğini vurguladı.

Yoğun fikstür bizi bekliyor

Kendilerini yoğun bir dönemin beklediğini kaydeden Palut, “Sakat oyuncularımızın takıma dönmesi ve elimizde yeterince verim alamadığımız isimlerin yeniden olayın içine girmesi ve hazırlanması açısından lig arası iyi oldu. Kupa maçlarının da dahil olacağı çok yoğun bir fikstür bizi bekliyor. Bu çalışmalardan sonra her oyuncumuzun hazır olması ve daha geniş bir kadro ile lig ve kupa yarışını sürdürmek bizim adımıza daha sağlıklı olacak. Aralıksız lig yarışında takımlar da planlarını daha iyi yapma şansına sahip olacak. Erken bir dönemde son düzlüğe girilecek ve takımların da ritim yakalaması adına faydalı olacak. Savunmadaki duruşumuzu aksatmadan hücumda daha coşkulu bir futbol oynamak hedefindeyiz” ifadelerini kullandı.

Kupada ilerlemek istiyoruz

46 yaşındaki teknik adam, Süper Lig’deki yarışın yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’na da büyük önem vereceklerini söyledi. Kupada sonuna kadar gitmek istediklerini vurgulayan Palut, “Geçen sezondan farklı bir sezon. Bizim hedefimiz de üst gruptan kopmamak. Camiamız da bunu bizden bekliyor. Üst sıralarda yer almak ve ligi en iyi noktada sezonu tamamlamak istiyoruz. Kupada ilerlemek istiyoruz. Daha kabul edilebilir bir rotasyonla turları geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Asla kolay bir maç olmayacak

İlhan Palut, kupada karşılaşacakları Spor Toto 1. Lig ekibi Bodrumspor’un kaliteli bir ekip olduğunu ve zorlu bir maçın kendilerini beklediğini de sözlerine ekleyerek, “Güzel bir kadro oluşturdular. Saygı duyduğum iyi bir hocaları var. Başarılı buluyorum. Kupada başarılı olmak ve adlarından söz ettirmek isteyeceklerdir. Asla kolay bir maç olmayacak. Kupada sahada çok çetin mücadeleler oluyor. Takımımdan ciddi bir mücadele ve kazanmaya odaklı bir mücadele istiyorum. Turu geçmek ve kupada yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah güzel bir maç olacak” dedi. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri