Özgökçen'den Konya sanayisine çağrı: Şehrin dinamikleri bizlere yardım edecek

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgöçen basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Özgökçen, TÜMOSAN’ın Konyaspor’a sponsor olmasının şehirdeki diğer dinamiklerini de harekete geçirmesini beklediklerini ifade etti.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgöçen basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Özgökçen, TÜMOSAN’ın Konyaspor’a sponsor olmasının şehirdeki diğer dinamiklerini de harekete geçirmesini beklediklerini ifade etti. Özgökçen ayrıca yeni sponsorluk anlaşmalarının da yolda olduğunu söyledi.

Başımızın üstünden yeri var

Basın toplatışında konuşma yapan Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, önemli açıklamalarda bulundu. Özgökçen; “Konyaspor için oldukça önemli anlaşmalar. Kim Konya şehrine ve Konyaspor’a katkı sağlıyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Geçen yıl Konya dışından arabam.com firması ile sponsorluk anlaşması yapmıştık. Oldukça güzel bir birliktelikti. Ben bu noktada arabam.com firmasına ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Say’a canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konya’nın iki firması güçlerini birleştiriyor

Konya’nın iki büyük lokomotif gücü bir araya geldi diyen Başkan Özgökçen; “Konya’nın iki markası güçlerini birleştiriyor sloganıyla bir birlikteliği resmiyete dökmek üzere toplandık. Konya içerisinde bizim küçüklükten beri ismini duyduğumuz, alanında temayüz etmiş motor denilince aklan ilk gelen firma TÜMOSAN. Konya’mıza istihdam sağlıyor ve güzel hizmetlere imza atıyor. 15-16 bin kişiye istihdam sağlayan, ülkemizin içinde de 8 bin kişinin üzerinde istihdam sağlandığı çok büyük bir firma. Birçok sektörde yer alıyorlar. TÜMOSAN markası bize önemli bir destek verecek. Sporda sponsorluklar son derece önemli. Biz bunu ne kadar geliştirebilirsek ve çoğaltabilirsek, TÜMOSAN gibi markaların bize desteğini ne kadar çok artırabilirsek Konyaspor’u çok daha iyi yere getirecektir. Bu destekten ötürü TÜMOSAN ve Albayrak ailesine en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Bu noktada teşekkürlerimizi sunuyoruz. Konyaspor’u Konya’nın en önemli markası olarak her zaman belirtiyoruz. Konya’nın iki büyük lokomotif gücü bir araya geldi. Konyaspor camiası kendisine destek olanı, kendisiyle beraber yol yürüyeni hiçbir zaman unutmaz. Bunun örneklerini yaşadık ve yaşıyoruz” açıklamalarını yaptı.

Şehrin dinamikleri bizlere yardım edecek

Büyük başarılara imza atmak istediklerini ifade eden Başkan Özgökçen; “Alanında öncü büyük bir firma ile iş birliği yapmak Konyaspor’un marka gücünü inanıyorum ki çok daha ileriye taşıyacaktır. Beraber büyük başarılara imza atacağımızdan en ufak bir şüphemiz bulunmamaktadır. Göreve geldikten sonra her zaman; bir ve beraber hareket edeceğiz, birlik içinde olacağız, hatalarımızı, kusurlarımızı, eleştirilerimizi yapıp bunları en aza indirmek için mücadele edeceğiz. Bu mücadelede Konya’nın önemli dinamikleri bizlere yardım edecek. Bu şekilde yolumuzu aydınlayarak başarıya ulaşacağımızı belirtmiştik” açıklamasını yaptı. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri