Özgökçen:1922 Konyaspor’un Konyaspor’a faydası yok

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Genel Kurul'da 1922 Konyaspor'un geleceği hakkında net açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Genel Kurul'da 1922 Konyaspor'un geleceği hakkında net açıklamalarda bulundu.

Başkan Özgökçen; "Göreve gelirken pilot takımın bize çok önemli olduğu söylendi. Biz de bu yönde çok çalışma yaptık. Bu benim şahsi kanaatimdir, yönetimin değildir; mali yapısı çok düzgün gitmeyen borçlu takımlarda bence pilot takıma gerek yok" dedi.

Ekstra bütçe, takım ve tesisler ortaya çıkıyor

Ekonomik anlamda ciddi yük oluşturduğunu ifade eden Özgökçen; "Ekstra bir bütçe oluşturmak zorunda kalıyorsunuz. Gençleri oyuncularınızı kiralık gönderiyorsunuz, yine bunların maaşlarını belki yine siz karşılıyorsunuz. Bir katkı da olmadığı zaman, ekstra bütçe, takım ve tesisler ortaya çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye’de pilot takım hüviyeti tutmamıştır

1922 Konyaspor'un Konyaspor'a bir katkısı olmadığını ifade eden Başkan Özgökçen; "1922 Konyaspor’un Konyaspor’a faydası olmadığı kanaatindeyim. Yararlı bir takım değildir. Çünkü gençleri altyapımızdan yetiştirirsek daha verim alabiliriz veya A takımda oynayamayan oyuncularımızı başka takımlara kiralayabiliriz. Kiralama ile takım yükünü de hafifletmiş oluruz. Türkiye’de pilot takım hüviyeti tutmamıştır" açıklamalarını yaptı. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri