Özgökçen gereksiz buluyordu, Ömer Korkmaz 1922 Konyaspor'a sahip çıktı!

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, kaderine terk edilen 1922 Konyaspor'a sahip çıktı. İşte Korkmaz'ın maç sonu açıklamaları..

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, kaderine terk edilen 1922 Konyaspor'a sahip çıktı. İşte Korkmaz'ın maç sonu açıklamaları..

Başkan Ömer Korkmaz, 1922 Konyaspor - Sivas Dört Eylül maçını stadyumda 90 dakika boyunca takip etti. 1922 Konyaspor Başkanı Fevzi Tezcan ile maç boyunca görüşen Korkmaz, kulüp hakkında bilgiler aldı.

1922 Konyaspor, bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.

Karşılaşma sonrasında Başkan Ömer Korkmaz, soyunma odasına indi ve futbolcuları tebrik ederek onlara konuşma gerçekleştirdi.

Korkmaz: Formayı terleten herkes bizim kardeşimiz

Ömer Korkmaz yaptığı konuşmada; "Tebrik ediyorum, gösterdiğiniz mücadeleden dolayı. Geç gelen bir galibiyet oldu ama bundan sonra inşallah devamı gelecek. Bu saatten sonra Konyaspor olarak önünde Tümosan’mış, 1922’ymiş bakmayacağız. Formayı terleten herkes bizim kardeşimiz. Aile grubumuz var zaten, bu ailenin içine sizleri de dahil ediyoruz, ayırmıyoruz. Emin olun artık yukardaki takıma yakın olmak için gözümüz üzerinizde. Siz emeğinizi verin bizlerde ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu saatten sonra 1922'ymiş diye ayrı bir kulüp yok. İki takımda bizim. Yönetimiyle, başkanıyla, hocasıyla.. Belki ufak tefek sorunlar oldu Fevzi Başkan'a yardımcı olamadık ama bu saatten sonra bütün sorununuz bizim sorumluluğumuzdadır. Konyaspor için sorunsuz bir kulüp olarak yola çıktık, burası içinde aynısı olacak. En ufak şeylerin sorun olduğu bir kulüp yapısından çıkartacağız burayı. Kulüp yönetimi olarak bu maç için sizlere ekstra 5 bin TL prim veriyoruz." dedi.

Özgökçen gereksiz buluyordu..

Konyaspor'da Ömer Korkmaz'dan önceki Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen; 1922 Konyaspor’un Konyaspor’a faydası yok" açıklamalarında bulunmuş ve satılması gerektiğini ifade etmişti. Özgökçen o dönemde yaptığı açıklamalarda; "Göreve gelirken pilot takımın bize çok önemli olduğu söylendi. Biz de bu yönde çok çalışma yaptık. Bu benim şahsi kanaatimdir, yönetimin değildir; mali yapısı çok düzgün gitmeyen borçlu takımlarda bence pilot takıma gerek yok. Ekstra bir bütçe oluşturmak zorunda kalıyorsunuz. Gençleri oyuncularınızı kiralık gönderiyorsunuz, yine bunların maaşlarını belki yine siz karşılıyorsunuz. Bir katkı da olmadığı zaman, ekstra bütçe, takım ve tesisler ortaya çıkıyor. 1922 Konyaspor’un Konyaspor’a faydası olmadığı kanaatindeyim. Yararlı bir takım değildir. Çünkü gençleri altyapımızdan yetiştirirsek daha verim alabiliriz veya A takımda oynayamayan oyuncularımızı başka takımlara kiralayabiliriz. Kiralama ile takım yükünü de hafifletmiş oluruz. Türkiye’de pilot takım hüviyeti tutmamıştır" açıklamalarını yapmıştı. ABDİL EMİROĞLU

Konyaspor Haberleri