Oyuncularımız çok iyi hazırlık dönemi geçirdi

1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay, 4 Eylül Pazar günü oynanacak Karaköprü Belediyespor maçı öncesinde konuştu

Başkan Renklibay şunları söyledi: 1922 Konyaspor olarak lige hazır bir duruma geldik. Oyuncularımız çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Karaköprü Belediyespor maçıyla da lige merhaba diyeceğiz. Önemli olan ilk husus Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek. İkinci hedefimiz de Konyaspor’a oyuncu kazandırabilmek. Bunu da başaracağımızı tahmin ediyorum. Geçen sezon Mehmet Ali Büyüksayar ve Adem Eren Kabak’ A takımına kazandırdık. Bu sezon da oraya oyuncu kazandırabilirsek bu takım görevini yerine getirmiş olacak" dedi. 

Taraftardan yoksun olduklarını ifade eden Renklibay; "Bizim en büyük eksikliğimiz taraftar desteği. Bu takımın taraftara mutlaka ihtiyacı var. Genç oyuncular taraftarı arkalarında görmek istiyorlar. Biz 15-20 kişiye karşı maalesef mücadele ediyoruz. Bu da bizi çok fazlasıyla üzüyor. Sahanın uzak olması önemli değil. Sonuçta Konyaspor ismi taşıyor. Taraftarımızın bizleri desteklemesini istiyoruz. Bu çocuklar gerçekten çok yetenekli oyuncular” açıklamalarını yaptı. 

Konyaspor Haberleri