Ömerovic: Konyaspor olarak savaşmaya devam etmek zorundayız

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada savaşmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada savaşmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Eleştirileri kabul ettiğini ifade eden Ömerovic; "Sokol iyi bir maç çıkarttı ama bir yorgunluk başlıyor. Onun yerine oyuna giren oyuncu da bir forvet, defans oyuncu değil. Yaptığım iki değişikliğin ardından yeniden pozisyona girdik. Maç 2-2’ye geldiğinde de pozisyona girdik. Son dakikalarda Guilherme’nin ortasında Sambou’nun kafa vuruşu vardı. Birkaç pozisyonda son pasları ve vuruşları iyi yapamadık. Üçüncü golü bulabilseydik büyük ihtimalle bu maçı kazanırdık. Adana Demirspor bundan 4-5 hafta önceki Adana Demirspor ile aynı takım değil. Onlarda toparlandılar. Savaşan bir grup olmuşlar. Devre arasında 8—tane de transfer yaptılar. Gerçekten onlar içinde bir final maçıydı. Geçen hafta kazanmışlardı ve Konya’da 1 veya 3 puan almak istediler" dedi.

Olumlu bir ivme var

Son maça kadar vazgeçmeyeceklerini söyleyen Ömerovic; "Gergin atmosferin içinde hatalarda artıyor. İçerde oynadığımız için 1-0 veya 2-1 skoru psikolojik anlamda iç sahada oynadığımız için bizi daha çok strese sokmuş olabilir. Bizde maçın her bölümünde pozisyona girdik, onlarda girdi. İyi avantaj yakaladık, maçın içinde 2 defa önce geçtik ama maalesef kazanamadık. Vazgeçmememiz lazım çünkü, 9 maçımız daha var. Olumlu bir ivme var. Son 5 maçta 10 puan toplayan bir grup oluşturduk. Bunun üzerine devam etmemiz lazım çünkü lig 2-3 hafta sonra da bitmez. Son lig maçına kadar bu şekilde mücadele etmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Haberleri