Ömer Korkmaz'dan flaş Calvo açıklaması! Konyaspor'da kalacak mı?

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Francisco Calvo hakkında açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Francisco Calvo hakkında açıklamalarda bulundu.

Calvo'nun sözleşmesinin Ocak ayında biteceği, oyunun elinde böyle bir opsiyon bulunduğu geçtiğimiz günlerde medyada yer almıştı.

Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Kon Tv'de katıldığı programda Kosta Rikalı stoper hakkında açıklamalar yaptı. Korkmaz aynı zamanda Calvo üzerinden takımdaki diğer oyunculara da sesledi.

İşte Ömer Korkmaz'ın açıklamaları; "Elinde bir kontrat var. Bu tarih itibariyle serbest kalma hakkı var. Kulüp yönetimlerini zor durumda bırakan bir maddeyi aldı. Oyuncu tarafı istedi. Bunu öğrendik ve yaklaşık bir aydır görüşüyoruz. Kalması yönünde yeni bir teklif sunuyor, önüne yeni bir rakam koyuyoruz. Ona takım için çok değerli olduğunu yeteri kadar anlattık. Ben de bizzat konuştum. Sportif direktörümüz, transfer komitesi ve ikinci başkanımız da konuştu. Ona kalmak istiyor musun, istemiyor musun diye sordum. Evet burada kalmak istiyorum ama…Kalmayı sürekli paraya bağlayarak konuşursa o zaman biz burada para için kalmak istediğini, bu şehirde kalmak istemediğini düşünürüz. Rica minnet kimseyi zorla tutamayız.. Camianın ve benim de Calvo’ya karşı bir sempatisi var. Ancak lütfen Konyaspor armasını bireysel oyuncular üzerinden tutmayalım. Bugün var, yarın yoklar… Calvo üzerinden kulübü yıpratmayalım. Yarın oyuncuyu ve menajerini tekrar davet ettik, yeniden toplantı yapacağız. Ona yarım sezon, 1,5 yıllık, 2,5 yıllık tekliflerde bulunuyoruz. Kalması için rica ediyoruz. Başka kulüplerden gelen paradan aşağı bir rakam da vermiyoruz. Ama belki İstanbul’da oynamak ve yaşamak istiyorum diyor. kime samimiyetle, kime profesyonelce yaklaşacağımızı iyi biliriz. Ama takımda oynayan bir oyuncuya da 3 menajerle ulaşamam. Oyuncu odaklı olmamak lazım. Performansı tartışılabilir. Performansından çok mutlu muyuz? Kalması noktasında tüm fedakarlığı yapıyoruz ama Konyaspor da 100 yıllık bir kulüp. Zor rica minnetle kimseyi burada tutamayız" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Haberleri