Ömer Korkmaz: Konyaspor, Anadolu’nun en büyük camiasıdır!

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, takım içindeki durumlardan bahsetti ve Konya, Konyaspor kulübü hakkında oldukça önemli açıklamalar yaptı.

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, takım içindeki durumlardan bahsetti ve Konya, Konyaspor kulübü hakkında oldukça önemli açıklamalar yaptı.

Kont Tv'de katıldığı canlı yayında takım içindeki durumlardan bahseden Başkan Korkmaz, Konyaspor'un Anadolu'nun en büyük camiası olduğunu ifade etti.

Bu şehirde yaşamaktan mutlu olan oyuncularla devam edeceğiz

Başkan Korkmaz açıklamasında; "Takım içinde çok geriden gelen maaş sorunumuz yok. Sezon başında beri yoktu aslında. Kulüpte sportif anlamda tespit ettiğimiz bazı noktalar var. Çözüm odaklarımızın burası olduğunu düşünüyoruz. Bireysel yapısıyla, performansıyla ilgili bir olay değil. Biraz daha kulüp kültürünü yeniden kazandıracak, bu kulübün bir felsefesi olduğunu Konyaspor’un çok büyük değer olduğunu ve bu şehrin çok büyük şehir ve markanın büyük olduğunu yeniden hissettirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu şehirde yaşayanlar bunun farkında. Futbol takımımız bunu biraz unutmuş. Burada kalmak isteyen, bu büyüklüğün farkında olan oyuncular zaten var ama içlerinde bunun farkındalığını kaybetmiş arkadaşlar varsa diğer arkadaşları aşağıya çekmemesi için bu modele geçeceğiz. Bizimle birlikte olmak isteyen oyuncu grubu ile devam etmek isteyeceğiz. Bu şehirde yaşamaktan mutlu olan oyuncularla devam edeceğiz" açıklamalarını yaptı.

Anadolu’nun en büyük camiası Konya’dır, Konyaspor’dur

Anadolu’nun en büyük camiasındır Konyaspor diyen Ömer Korkmaz; "Tesisleriyle, stadyumuyla, alt yapısıyla., futbol okullarıyla.. Anadolu’nun en büyük camiası Konya’dır, Konyaspor’dur. Diğer takımların tesislerini ziyaret ettim. Stadyumu, tesisleri, sosyal hayatı bu kadar üst seviyede olan bir camia yok. Yen bir kısa film hazırlıyoruz. Kulübümüzü ve şehrimizi tanıtan bir video hazırlamak istedik. Futbolcu; 1 saat sonra uçakla İstanbul’da, Ankara’ya 1,5 saatte tren ile ulaşabilecek. Araba ile yolculuk yaptığında iki saat sonra denize girebilecek bir yerde olduğunu bilmeli. Şehrin sosyal yapısını ne durumda olduğunu gösteren bir video hazırladık. Bu camia çok büyük. Bu camianın büyüklüğü öncelikle bu camiada profesyonel olarak kara kazanan herkes anlayacak, anlamak zorunda" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Haberleri