Oğulcan Ülgün kariyerinde ilki yaşadı

Konyaspor'un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğulcan Ülgün, Beşiktaş maçında ilki yaşadı.

Konyaspor, 2022-2023 sezonunun son maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı. Karşılaşmada müthiş bir geri dönüş sergileyen Konyaspor, 2-0'dan 2-3'yü buldu ancak bu üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Oğulcan Ülgün 45+2.dakikada attığı golle maçta takımının ilk golüne imza attı.

Karşılaşmada hakem Ümit Öztürk'ün verdiği kararlar oldukça tartışıldı. Öztürk, Konyasporlu Oğulcan Ülgün'ü ikinci sarı kartın ardından 65.dakikada oyundan attı.

Oğulcan Ülgün, 61.dakikada Aboubakar'a yaptığı hareketin ardından sarı kart gördü. Bu durumdan 4 dakika sonra bu kez Gedson Ferandes'e faül yaptığı gerekçesiyle hakem Ümit Öztürk, Oğulcan'a ikinci sarı kartı ardından kırmızı kartı çıkardı. Bu kararın ardından sahadaki Konyasporlu oyuncular hakem Ümit Öztükrk'e itirazlarda bulundu. Maç sonunda da Konyaspor Kulübü açıklama yaparak hakem Ümit Öztürk'ü eleştirdi.

Oğulcan Ülgün gördüğü kırmızı kartla birlikte kariyerinde ilki yaşadı. 25 yaşındaki oyuncu profesyonel kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü.

Kariyerinde daha önce 99 1.Lig, 40 Süper Lig, 6 Türkiye Kupası, 3 1.Lig play-off ve 1 UEFA Gençlik Ligi maçına çıkan Oğulcan toplam 149 karşılaşmada 53 sarı kart görmüştü.

Oğulcan, Beşiktaş-Konyaspor maçıyla kariyerindeki ilk kırmızı kartı görmüş oldu. Bu sezon Konyaspor ile 18 lig karşılaşmasına çıkan Oğulcan 2 gol katkısı verdi.

Sezonun ilk bölümünde menisküs yırtığı nedeniyle operasyon geçiren ve Konyaspor'un oynadığı 4 Konferans Ligi eleme maçını ve Süper Lig'deki ilk 6 karşılaşmayı kaçıran Oğulcan ilk maçına 7.haftadaki Galatasaray deplasmanında çıktı.

25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

Konyaspor Haberleri