Muhammet, golleri ile Konyaspor'a hayat verdi!

Arabam.com Konyaspor'un bu sezonun başında kadrosuna dahil ettiği tecrübeli golcü Muhammet Demir attığı gollerle Konyaspor'a hayat verdi.

Konyaspor'un bu sezonun başında kadrosuna dahil ettiği tecrübeli golcü Muhammet Demir attığı gollerle Konyaspor'a hayat verdi.

Bu sezon Süper Lig'de Konyaspor formasıyla 20 karşılaşmaya çıkan Muhammet Demir attığı 6 gol ile Konyaspor'a ciddi puan katkısı sağladı.

İlk lig golü İstanbulspor'a

Muhammet Demir'in bu sezon attığı gollerin çoğun Konyaspor'a doğrudan puan kazandıran goller. Yeşil-beyazlı forma ile ligdeki ilk golünü İstanbulspor ağlarına bırakan 31 yaşındaki oyuncu Konyaspor'un 0-4 kazandığı karşılaşmadan penaltıdan ağları sarsmıştı.

3 kafa golü 9 puan

İstanbulspor maçının ardından Konyaspor'un 1-0 kazandığı üç karşılaşmada da gollerin tamamını atan Muhammet takımına 9 puan kazandırdı. Eskişehir'de oynanan Fenerbahçe, deplasmanda oynanan Giresunspor ve iç sahada oynanan Ümraniyespor maçlarında kafa golleri ile ağlaraı sarsan Muhammet ligin başına damga vurmuştu.

Antalyaspor maçında yeniden sahnede

Diouf'un takıma katılmasıyla forma şansı biraz azalan Muhammet, iç sahada oynanan ve 2-2 biten Sivasspor karşılaşmasında ve yine iç sahada oynanan ve 1-1 biten Antalyaspor maçında goller bulan Muhammet takımına 2 puan daha kazandırmayı başladı.

9 gole direkt katkı

Bu sezon attığı 5 golle 11 puanın mimarı olan Muhammet, Konyaspor'un Türkiye Kupası 5.turunda evinde oynadığı Bodrumspr maçında 1 asist yapmıştı. Yeşil-beyazlı kulübün sezon başında UEFA Konferans Ligi elemelerinde oynadığı 4 karşılaşmada da süre alan Muhammet Demir 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı. Bu sezon tüm kulvarlarda toplam 25 maça çıkan Muhammet 7 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri