M’Poku’ya veto, Amilton kampa

Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut, yabancı kontenjanında oluşan çoğunluk nedeniyle Paul Jose M’Poku ile yolların ayrılmasını istedi, tecrübeli oyuncu Amilton’un geleceği hakkında son kararını kampta verecek.


M’Poku düşünülmüyor

Konyaspor’da yapılan transfer detayları belli oldu. Teknik Direktör İlhan Palut kadroda düşünmediği ve yönetimin görüşme halinde olan oyuncular için isteklerini ve görüşlerini yönetime bildirdi. Palut’un yönetimden, M'Poku'nun gönderilmesini yönetimden isterken, Amilton için kararını kamp döneminde vereceği öğrenildi. Yeşil-beyazlı takım tarafından kendisine takım bulmasını isteyen M'Poku geride kalan sezonda Konyaspor formasıyla 29 maça çıkarken, 3 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı.

Amilton kampa götürülecek

Devre arasında Serdar Gürler’in takımdan ayrılmasının ardından Konyaspor'a katılan Amilton ise yeni sezon planlaması içerisinde düşünülmezken, teknik direktör İlhan Palut oyuncu hakkında son kararını kamp döneminde verecek. Brezilyalı oyuncu yeşil-beyazlı formayla 15 karşılaşmaya çıkarken 2 gollük performans sergiledi.

Yazılan isimler gündemde değil

Toplantıda Konyaspor’un transfer edeceği isimlerde konuşuldu. Son dönemde basında çıkan Hüseyin Türkmen, Yasir Subaşı, Diego Pinto ve Toni Martinez'in şuan için gündemde olmadığı belirtildi. Mustafa Eskihellaç ise listede. Yerli kaleciyede ise son kararı İlhan Palut verecek.

++++++

Konyaspor Haberleri