Moreno: Performansımdan memnunum

Konyaspor'un Kolombiyalı sol kanat oyuncusu Marlos Moreno, İstanbulspor maçının ardından karşılaşmayı ve performansını değerlendirdi

Konyaspor'un Kolombiyalı sol kanat oyuncusu Marlos Moreno, İstanbulspor maçının ardından karşılaşmayı ve performansını değerlendirdi

Gerçekten güzel bir mücadele olduğunu ifade eden Moreno; "İki taraf da iyi performans sergiledi. Ama üstün olan bizdik. 1 puanı hak etmedik, daha çok 3 puanı hak ettik. Ama futbolun içinde bunlar var. 1 puanla yetinmemiz gerekiyor ne yazık ki…Artık diğer maça odaklanacağız" açıklamalarını yaptı.

26 yaşındaki sol kanat oyuncusu, kendi performansı için, "Şu an kendi performansımdan memnunum ama ilerleyen süreçte daha iyi olacağıma inanıyorum. Hedefim takımıma performansımla saha içinde yardımcı olmak" ifadelerini kullandı.

İstanbulspor maçına ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Moreno, 6 dribbling girişiminin 3'ünde başarı sağladı. 50 kez topla buluşan Moreno yüzde 77 pas isabeti ile karşılaşmayı tamamladı. Sahada Konyaspor adına en kuvvetli isim olarak göze çarpan Kolombiyalı oyuncu girdiği 12 ikili mücadelenin 9'undan galip ayrılmayı başardı. 90 dakika boyunca 13 top kaybı yapan Moreno Konyaspor'un önde baskı yaptığı zamanlarda da etkili oldu. Kolombiyalı oyuncu maçı 2 pas arası ve 2 top çalma ile bitirdi.

Konyaspor Haberleri