Mehmet Ali Büyüksayar'dan Stanojevic'e mesaj!

Konyaspor U19, takımı U19 Elit Al Liginin 5.haftasında evinde Giresunspor'u konuk etti. Karşılaşmaya Konyaspor'un genç yıldızı Mehmet Ali Büyüksayar damga vurdu!

Konyaspor U19, takımı U19 Elit Al Liginin 5.haftasında evinde Giresunspor'u konuk etti

Yeşil-beyazlılar karşılaşmayı Mehmet Ali Büyüksayar' (2), Ata Berk Karababa, Naim Saruhan Dönmez'in attığı gollerle 4-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Yeşil-beyazlılar puanını 5'e yükseltti.

Genç Kartallar 6.hafta maçında 21 Ekim cumartesi günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak.

Öte yandan karşılaşmayı Konyaspor transfer komitesinden sorumlu yönetici Ömer Korkmaz, Konyaspor Altyapı ve Futbol Akademisi sorumlusu İsmail Yazıcı, Konyaspor Sportif direktörü Ali Çamdalı, Konyaspor Futbol Akademisi Koordinatörü Mustafa İnce, Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic’in yardımcısı Branko Vukasinovic tribünden izledi.

Karşılaşmaya Konyaspor A Takım kadrosunda da yer alan Mehmet Ali Büyüksayar damga vurdu. Her hücumda sorumluluk alarak top kullanan, adam eksilten ve arkadaşlarına pozisyonlar hazırlayan Mehmet Ali adeta 1 gün önce kendisini eleşitren Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic'e ben buradayım mesajı verdi.

Karşılaşmayı 2 golle tamamlayan Mehmet Ali'nin 1 şutu da direkten döndü.

Stanojevic, yaptığı açıklamada; "Mehmet Ali Büyüksayar için taraftarların beklentisi olabilir, fakat saha içerisinde onlar antrenmanlarda burada olmuyorlar, antrenmanı biz izliyoruz. Elbette U19 takımında motivasyonunu ve enerjisini gösterip sahaya koyabilirse tabi ki biz onun aramızda olmasını isteriz. Profesyonel olması gerekiyor ve daha iyi çalışması lazım. Elbette her zaman sevinçle onu bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Konyaspor Haberleri