Mahir Emreli'den Konyaspor yönetimine mesaj!

Konyaspor'un ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Mahir Emreli Beşiktaş maçında yönetime mesaj verdi.

Konyaspor'un ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Mahir Emreli Beşiktaş maçında yönetime mesaj verdi.

Oyuna ikinci yarının başında giren ve topla ilk buluşmasında 47.dakikada topu ağlara gönderen Mahir Emreli takımına beraberliği getirdi. Mahir, bu golü ile birlikte Konyaspor Yönetimine 'ben buradayım' mesajı verdi.

Mahir, devre arası transfer döneminde Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından sezonu sonuna kadar kiralandı. Hücum hattının üç bölgesinde de oynayabilen Mahir Emreli Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic tarafından çoğunlukla sağ kanatta oynasa da asıl mevkisi olan forvet pozisyonunda da görev aldı.

12 Süper Lig karşılaşmasında 619 dakika süre alan Mahir Emreli iç sahadaki Adana Demirspor ve deplasmandaki Beşiktaş maçlarında gol sevinci yaşadı.

Kiralık sözleşmesi Beşiktaş maçı ile biten Mahir, Dinamo Zagreb'e geri dönecek. Konyaspor, Mahir'i bonservisi ile kadrosuna katmak isterse bu konuda önceliğe sahip.

Yeşil-beyazlılar Mahir'in sözleşmesinde yer alan bonservis bedelini öderse oyuncuyu takıma katabilir.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ve Konyaspor yönetimi bu hafta içinde bir araya gelecek ve yeni sezonun planlamasını konuşacak.

Konyaspor Haberleri