Konyaspor'un transfer tahtasını açmak için ne kadar ödeme yapması gerekiyor? Başkan Korkmaz açıkladı

Konyaspor, FIFA'daki dosyalarının yükümlülüklerini yerine getirmediği için transfer tahtasının kapatılması cezasını almıştı. Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, bu dosyaların toplam tutarını açıkladı.

Konyaspor, FIFA'daki dosyalarının yükümlülüklerini yerine getirmediği için transfer tahtasının kapatılması cezasını almıştı. Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, bu dosyaların toplam tutarını açıkladı.

Haziranda transfer dönemi başlayacak diyen Başkan Korkmaz; "Asıl sorunumuz transfer yasağını kaldıramazsak tüm şartları göz önünde bulundurarak lisanslı oyuncularımız ile sadece sözleşme yapabiliyoruz. Altyapıdaki oyuncularımız ile lisans bile çıkaramıyoruz. Ama biz bu yasağı kaldıracağız, onu da belirteyim. Bu planlama içinde kimlerle devam edip etmeyeceğimizi kararlaştıracağız” dedi.

Toplam tutar: 2.162 Milyon Euro

FIFA’da devam eden 6 tane dosyamız var diyerek bunları açıklayan Korkmaz; "Andreas Bouchalakis. Ahmakt Grozny – Michalak transfer edilirken bonservisi ödenmemiş. Rijeka Kulübü’ne Robert Muric’in bonservisinin yarısı ödenmemiş, yarısı ödenmemiş. Jose M’Poku’nun alacakları ödenmemiş. Siberik takımından Niko Rak bonservisi ödenmemiş. Louka Prip bonservisinin yarısı ödenmemiş yarısı ödenmemiş. Bunlar kesinleşmiş FIDA dosyaları. Her gün faiz işliyor. 2.162 milyon Euro olarak ön plana çıkıyor. Kendi dönemimizdeki oyuncuların yüzde 90’ını ödedik. FIFA’lık bir organizasyonumuz yok. Michalak’ın Arabistan’a satışından 1 milyon dolarlık gelirimiz olacaktı. O para da hiç gelmedi. Ohod Club’a dava açtık" ifadelerini kullandı. HALİL YILMAZER

Konyaspor'un transfer tahtasını açması için yapması gereken FIFA'daki ceza dosyaları

* M'Poku - Alacakları

* Michalak - Bonservis

* Muric - Bonservisinin Yarısı

* Niko Rak - Bonservis

* Prip - Bonservisinin Yarısı

*Anderas Bouchalakis - Alacaklarının Bir Kısmı

Toplam: 2.162 Milyon €

Konyaspor Haberleri