Konyaspor'un transfer etmek istediği golcü kadro dışı bırakıldı!

Konyaspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği golcü oyuncu kulübü tarafından kadro dışı bırakıldı.

Konyaspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği golcü oyuncu kulübü tarafından kadro dışı bırakıldı.

Yeşil-beyazlılar Trabzonspor'da forma şansı bulamayan ve kadroda düşünülmeyen Umut Bozok'u kadrosuna katmak istiyordu. Konyaspor hem Trabzonspor hem de Umut Bozok ile görüşme gerçekleştirmişti.

Trabzonspor'u büyük ölçüde ikna eden Konyaspor, Umut Bozok'u ise Konya'ya gelmesi için ikna edememişti ve maaş konusunda pürüzler çıkmıştı.

Bordo mavili kulüp bu sabah saatlerinde yaptığı açıklama ile flaş bi karara imza attı. Karadeniz ekibi Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'u kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Yapılan açıklamada; "Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur" denildi.

Umut Nayir'i Pendikspor'a kaptıran Konyaspor'un, Umut Bozok noktasında görüşmelerine ne şekilde devam edeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Konyaspor Haberleri