Konyaspor'un stoperinden Dzeko ve İcardi açıklaması

Konyaspor'un stoper oyuncusu Adil Demirbağ, karşılıklı oynadığı Edin Dzeko ve Mauro İcardi hakkında açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'un stoper oyuncusu Adil Demirbağ, karşılıklı oynadığı Edin Dzeko ve Mauro İcardi hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor Arena'ya konuşan Adil Demirbağ, iki oyuncuya karşı da iyi mücadele ettiğini söyledi.

Demirbağ; "İkisi de büyük futbolcular. Zamanında Mauro Icardi’yi izlemek için Inter maçlarını takip ederdim. Edin Dzeko da tartışılmaz bir karakter ve oyuncu. İkisi de ceza sahası içinde iyi bir bitirici ve mükemmel oyuncular. Ayrıca her an ne yapabileceklerini kestiremediğim futbolcular. Ceza sahası konusunda ikisini birbirinden ayıramam çünkü ikisini de o anlamda gerçekten beğeniyorum. Ceza sahası dışında hareketlilik anlamında ise Michy Batshuayi’nin iyi olduğunu söylemek istiyorum. O, inanılmaz hareketli bir futbolcu. Bu oyunculara karşı mücadele etmek bana önemli tecrübeler kattı. İnsan, tecrübesizken daha dikkatsiz oluyor ve bazen sadece topa odaklanıyor. Onlara karşı oynayınca sadece topa dalma imkânın yok. Hem onlara hem de topa odaklanmak zorundasın. O yüzden bana ‘daha dikkatli olma’ anlamında önemli şeyler kattılar diyebilirim. Çok üst seviyede oyuncular oldukları için ister istemez biraz sert olmak gerekiyor. (Gülerek) Icardi, bu konuda benden İllallah etmiş olabilir" dedi.

Konyaspor Haberleri