Konyaspor'un rakibi Sivasspor'da işler yolunda değil!

Konyaspor'un ligin 15.haftasında rakibi olacak olan Sivasspor'da son haftalarda işler yolunda gitmiyor.

Konyaspor'un ligin 15.haftasında rakibi olacak olan Sivasspor'da son haftalarda işler yolunda gitmiyor.

Kırmızı-beyazlı ekip 14.hafta maçında deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 kaybetti. Ligdeki son galibiyetini 28 Ekim'de oynadığı Alanyaspor deplasmanında alan Sivas ekibi bu karşılaşmadan sonra çıktığı 4 karşılaşmada 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak galibiyet elde edemedi.

Sivasspor, diğer yandan bu sezon iç sahada oynanan maçlarda galibiyet elde edemeyen tek takım konumunda. 'Yiğidolar' iç sahada çıktıkları 7 karşılaşmada galibiyet elde edemezken 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Aldığı tüm galibiyetleri deplasman maçlarında elde eden Sivasspor, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 10 puan toplamayı başardı.

Geriden kalan 14 haftada 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan İç Anadolu ekibi rakip ağlara 17 gol atarken kalesinde ise 24 gol gördü.

Sivasspor, 14.haftayı 15 puanla 13.sırada tamamladı.

Konyaspor maçı öncesinde kupa mesaisine çıkacak olan Servet Çetin'in öğrencileri 4.tur maçında 7 Aralık perşembe günü sahasında 2.Lig ekibi Arnavutköy Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Konyaspor ile Sivasspor, 11 Aralık Pazartesi günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda kozlarını paylaşacak. Zorlu karşılaşma saat 20'de başlayacak.

Konyaspor Haberleri