Konyaspor'un pilot takımı '1922 Konyaspor' satılıyor!

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, 1922 Konyaspor ile ilgi aldıkları kararı düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, 1922 Konyaspor ile ilgi aldıkları kararı düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Başkan Özgökçen yaptığı açıklamada; "1922 Konyaspor ile ilgili Genel Kurul’da kendi görüşmelerimi bildirmiştim. Genel Kurul sonrası yaptığımız ikinci toplantı da 1922 Konyaspor ile alakalı bir karar verme noktasında belli bir aşamaya geldik. Pilot takımların amacı A Takımdaki genç oyuncuları o takıma gönderip, süre almalarını sağlamaktır ama iki senelik çalışma periyodumuzda böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve bu sistemle olmayacağını varsa genç oyuncularımıza kendi A Takımımızda süre vermenin daha mantıklı olacağını düşündük. Eğer kendi takımımızda süre veremiyorsak başka takımlara kiralanması ve oynama şartıyla gönderilmesinin sıfır masrafla bize dönüş olacağı kanati oluştu. Kuvvetle muhtemeldir ki 1922 Konyaspor’u satacağız. Birkaç talibi var. Farklı farklı şekilde yönetelim, şu şekilde yapalım diyenler var. Bunların hepsini değerlendirip menfaatimize hangisi uygunsa karar vereceğiz" dedi. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri