Konyaspor'un maestrosu Pozuelo takımını sırtlıyor

Konyaspor'un İspanyol 10 numarası Alejandro Pozuelo son maçlarda gösterdiği performansla adeta parmak ısırtıyor.

Alanyaspor maçının arından hem takımın hem de kendi bireysel performansını değerlendiren Alejandro Pozuelo adaptasyon sürecini atlattığını ve takıma alıştığını ifade etti.

İyi iş çıkartıyoruz

Çarpıcı ve önemli açıklamalarda bulunan İspanyol 10 numara; “Takıma olan adaptasyonumu iyi bir şekilde tamamladım. Takım arkadaşlarım bana bu konuda yardım etti. Takım olarak iyi bir iş çıkartıyoruz. BAY haftası öncesi önemli bir galibiyetle evimize döndüğümüz için mutluyuz. İyi oluşturulmuş bir takımız, yeni gelen arkadaşlar geldikten sonra hepimiz birbirimize iyi kenetlendik ve bunun sonucunu da sahada alıyoruz” dedi.

Pozuelo’dan son 4 maçta 4 gole katkı

Konyaspor’un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı İspanyol 10 numara Alejandro Pozuelo gollerine devam ediyor. Maç eksiğinden dolayı ilk maçlarında etki gösteremeyen Pozuelo son maçlarında adeta resital sunuyor. Alanyaspor maçından önce oynanan Kasımpaşa ve Kayserispor maçlarında asist yapa ve Trabzonspor maçında gol atan İspanyol oyuncu Alanyaspor karşısında da 2 gol bulmayı başardı. Ligde 3 gol ve 2 asiste ulaşan Pozuelo son dönemde takımını hücumda sırtladı. Sezon sonu kiralık sözleşmesi bitecek olan Pozuelo’ya Konyaspor’un sözleşme önermesi bekleniyor. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri