Konyaspor'un Lig Serüveni Başlıyor

Konyaspor, bugün 2023-2024 sezonunu ilk maçına çıkacak. Yeşil-beyazlılar bugün saat 19.15’te evinde İstanbulspor’u konuk edecek.

TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in birinci haftasında bugün MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda İstanbulspor’u konuk edecek. Saat 19.15’te başlayacak karşılamada Burak Pakkan düdük çalacak.

751.maça çıkacağız

Konyaspor, bugün oynayacağı Süper Lig açılış maçıyla 751.maçına çıkacak. Konyaspor, Süper Lig'de geçirdiği 22 sezonda 750 karşılaşmaya çıktı. 239 galibiyet, 217 beraberlik ve 294 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar 910 gol atıp bin 55 puan toplamayı başardı. Yeşil-beyazlılar topladığı 934 puanla genel klasmanda 15.sırada bulunuyor.

Muhtemel 11

Konyaspor’da bugün sakatlıkları devam eden Francisco Calvo ve Muhammet Demir’in forma giymesi beklenmiyor. Bu iki oyuncu haricinde eksik oyuncu bulunmayan Konyaspor’da takımın sahaya; “Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil, Kahraman, Guilherme, Paz, Soner, Yunus Mallı, Muric, Moreno ve Cikalleshi ile çıkması bekleniyor.

Stanojevic ile 18.maç

Konyaspor, bugün oynayacağı İstanbulspor karşılaşması ile Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde ligdeki 18.maçını çıkacak. Sırp çalıştırıcı yönetiminde 6 mağlubiyet, 6 galibiyet ve 5 beraberlik elde eden yeşil-beyazlılar 23 puan toplamayı başardı. Ligde çıktığı ilk 4 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Aleksandar Stanojevic, sonrasında çıkışa geçti ve 12 karşılaşmada yalnızca 1 mağlubiyet yaşadı.

Düdük Pakkan’da

Tümosan Konyaspor'un bugün evinde oynayacağı İstanbulspor maçını Ankara bölgesi hakemi Burak Pakkan yönetecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 19.15'te başlayacak maçı yardımcı hakemleri Serkan Çimen ve Hakan Yemişken olacak. Mücadele dördüncü hakem olarak ise Yasin Kol düdük çalacak. Kariyerinde daha önce 98 maça çıkan Burak Pakkan Süper Lig’de yalnızca 5 maç yönetti. Geçen sezon Süper Lig’de maç yönetmeye başlayan Pakkan yönettiği 5 Süper Lig maçında 15 sarı ve 2 tanede kırmızı kart çıkarttı. . Burak Pakkan'ın eşi Gamze Pakkan da hakem olarak görev yapıyor. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri