Konyaspor'un kupa oyuncuları!

Tümosan Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda iki tur geçmiş ve adını son 32 takım arasına yazdırmayı başarmıştı. İşte 2 karşılaşmada süre alan oyuncular!

Tümosan Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda iki tur geçmiş ve adını son 32 takım arasına yazdırmayı başarmıştı.

Yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör Hakan Keleş, kupa maçlarında ligde fazla şans bulamayan oyunculara şans verdi. Yeşil-beyazlılar 3.turda Erbaaspor'u, 4.turda da Beyoğlu Yeni Çarşı'yı 3-0'lık skorlarla mağlup etmeyi başardı.

Konyaspor'da kupa maçlarının ikisinde de Cebrail Karayel, Yasir Subaşı, Metehan Mert ve Deniz Ertaş, 90'ar dakika süre alarak ilk sırada yer aldı.

Konyaspor'un geri 5'lisinin 4 mevkisini oluşturan bu oyuncular iyi performans sergilemeyi başardı. Konyaspor, iki karşılaşmayı da gol yemeden tamamlamıştı.

Bu oyuncuları 170 dakika ile Bruno Paz, 154 dakika ile Niko Rak, 137 dakika ile Yunus Mallı ve 106 dakika ile Steven N'zonzi takip etti.

Yeşil-beyazlılarda kupanın en önemli oyuncusu ise sezon başında takıma dahil edilen Emrehan Gedikli oldu. İki karşılaşmada toplam 96 dakika süre alan Emrehan, 2 gol ve 1 asistle ilk 2 turun yıldızı oldu.

Anadolu Kartalı'nda Robert Muric 91, Louka Prip'te 90 dakika süre buldu. İki oyuncu da 1'er gol katkısı yapmayı başardı. Bu sezon takımın en önemli oyuncularından olan ve görev verilen her bölgede elinden geleni yapan Uğurcan Yazğılı'da Erbaaspor maçında 90 dakika süre aldı.

Sezon başında bonservissiz şekilde takıma katılan Nelson Oliviera Erbaaspor maçında 84 dakika süre buldu. Bulduğu pozisyonları gol yapamayan Portekizli forvet, Beyoğlu maçında sakatlığı yüzünden forma giyememişti.

Temsilcimizde Kahraman Demirtaş ve Oğulcan Ülgün 64, Francisco Calvo, Soner Dikmen ve Mehmet Ali Büyüksayar'da 26'şar ve Marlos Moreno'da 16 dakika süre buldu.

Beyoğlu Yeni Çarşı karşılaşması ise 2 oyuncu için özel anlam taşıdı. Akademi'den yetişen Muhammed Semih Kocatürk ve Ataberk Karababa son 10 dakika oyuna girdi ve kariyerinde ilk kez Konyaspor A Takımında resmi karşılaşmaya çıktı.

Yeşil-beyazlılarda Guilherme Sitya, Mehmet Erdoğan, Alexandreu Cicaldau, Sokol Cikalleshi, Ömer Sağlam, Gökhan Töre, Muhammet Demir, Ahmet Oğuz, Paul Bernardoni ve Adil Demirbağ ise 2 karşılaşmada da süre bulmadı.

Konyaspor Haberleri