Konyaspor'un konuğu Fenerbahçe

AYOS Konyaspor Basketbol sezonun en kritik karşılaşmalarından birine çıkacak. Dev Kartallar bugün saat 15.30’da evinde Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek.

Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 18.haftasında bugün Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda lider Fenerbahçe BEKO’yu konuk edecek. Saat 15.30’da başlayacak karşılaşmada Mehmet Karabilecen, Serhat Büker, Umut Özgün Ergün hakem üçlüsü görev alacak. Öte yandan karşılaşmanın biletleri tamamen bitti. Konyaspor seyircisi önünde zorlu rakibini mağlup etmeyi planlıyor.

Havaya girme maçı

Ligde çıktığı son 3 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan Konyaspor Basketbol ciddi olarak küme düşme korkusunu yaşıyor. Ligde 5 takımın 6 galibiyet ve 11 mağlubiyeti bulunuyor. Her galibiyet hayati önem taşıyor. Konyaspor zorlu rakibi önünde kazanarak hem 3 maçlık mağlubiyet serisine son vermeyi hem de yeniden havaya girmeyi hedefliyor.

Morgan ve Eddi’nin durumu bugün belli olacak

Konyaspor Basketbol’da zorlu maç öncesinde Jarell Eddie ve Jordan Morgan’ın son durumu bugün maç saatinden önce belli olacak. Eddie’nin oynaması biraz daha yüksek olasılık olarak görülüyor ancak Morgan’ın kadroda olması beklenmiyor.

Gavin parkede olacak

Morgan ve Eddie’nin yokluğunda TOFAŞ karşılaşmasında pota altını savunmakta ve boyalı alan hücumlarında ciddi sorunlar yaşayan Konyaspor, Fenerbahçe maçında bu sorunları en az indirmek için takıma 5 numara takviyesi yaptı. Alman forvet Gavin Schilling takıma katıldı. Gavin’in lisansını çıkartıldı ve Fenerbahçe maçında parkedeki yerini alabilecek.

Fenerbahçe yorgun

Fenerbahçe ise Konya’ya yorgun olarak geldi. Euroleague’de çift maç haftasını oynayan Fenerbahçe Salı ve cuma günü maç oynadı. Bu sezon çıktığı 17 maçta 15 galibiyet alan ve yalnızca Türk Telekom ve Merkezefendi’ye kaybeden sarı-lacivertliler lig lideri olarak KOnya'ya geliyor. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri