Konyaspor'un konuğu Beşiktaş! Yeniden kazanalım!

Konyaspor, Süper Lig’in 7.haftasında evinde Beşiktaş’ı konuk edecek. Son iki maçta galibiyet alamayan Anadolu Kartalı, seyircisi önünde siyah-beyazlı rakibini mağlup ederek yeniden moral kazanmak istiyor.

Konyaspor, Süper Lig’in 7.haftasında evinde Beşiktaş’ı konuk edecek. Son iki maçta galibiyet alamayan Anadolu Kartalı, seyircisi önünde siyah-beyazlı rakibini mağlup ederek yeniden moral kazanmak istiyor.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 7.haftasında bugün sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 19’da başlayacak. Zorlu karşılaşmada hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Mustafa Sönmez yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak ise Burak Şeker olacak. Çıktığı son iki lig karşılaşmasından 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan yeşil-beyazlılar güçlü rakibini taraftarı önünde mağlup edip yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Hedef puanı 12 yapmak!

Konyaspor, bugün oynayacağı karşılaşma ile birlikte Süper Lig’deki 7.maçına çıkacak. Yeşil-beyazlılar ilk 6 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak puan topladı. Rakip ağlara 7 gol bırakan Konyaspor, kalesinde 6 gol gördü. Zorlu maçta rakibini mağlup etmek isteyen Konyaspor’da hedef zorlu Hatayspor maçı öncesi puanı 12’ye çıkartmak.

4’lüye yeniden dönüyor

Konyaspor bugün oynanacak maçta yeniden 4’lü savunmaya dönecek. Ankaragücü maçında 5’li savunma ile maça başlayan Stanojevic, taraftarı önünde alışılagelmiş oyun düzenine yeniden dönecek. Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları süren Sokol Cikaleshi, Bruno Paz ve Muhammet Demir bugünkü ki karşılaşmada forma giyemeyecek. Konyaspor’un sahaya; “Bernardoni, Ahmet, Uğurcan, Calvo, Guilherme, Soner, N’zonzi, Oğulcan, Moreno, Prip ve Oliveira 11’i ile çıkması bekleniyor.

Süper Lig’de 45. randevu

Beşiktaş ile Konyaspor, ligde 44 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda siyah-beyazlılar 24, yeşil-beyazlılar ise 6 galibiyet elde etti. 14 müsabakada ise taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı. Söz konusu mücadelelerde Beşiktaş 79 gol atarken, Konyaspor ise 43 gol bulmayı başardı. İki takım arasında geçen sezon Konya’da oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-1 kazanmış, İstanbul’da oynanan maç ise 3-3 beraberlikle sona ermişti.

Arda Kardeşler 17. Konyaspor maçında

Tümosan Konyaspor, bugünkü Beşiktaş maçında düdük çalacak FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler yönetiminde 17. maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, Bursa bölgesi hakemi Kardeşler idaresinde şu ana kadar çıktığı 16 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Kardeşler, söz konusu bu maçlarda Konyasporlu oyunculara 1 kırmızı ve 24 sarı kart gösterdi. 35 yaşındaki hakem, yeşil-beyazlı takımın geçen sezon iki maçını yönetti. Konyaspor, Kardeşler’in düdük çaldığı karşılaşmalarda Eskişehir’de Fenerbahçe’yi 1-0 yenerken, deplasmanda Ümraniyespor ile 2-2 berabere kalmıştı. Beşiktaş ise Arda Kardeşler yönetiminde çıktığı 13 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri