Konyaspor'un golcüsünden iyi haber!

Tümosan Konyaspor’un Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi’den iyi haberler var.

Tümosan Konyaspor’un Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi’den iyi haber var. Tecrübeli golcü bugün yapılan antrenmanla birlikte takıma döndü.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri E Grubunda mücadele eden Aranavutluk’un grupta Çekya ile ve hazırlık maçında Bulgaristan ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edilen Sokol Cİkalleshi maçların tamamlanmasının ardından yeniden takımı Konyaspor’a döndü. Bugün yapılan taktik antrenmanda takımla birlikte çalışan tecrübeli golcünün cumartesi günü oynanacak Pendikspor maçında ilk 11’deki yerini alması bekleniyor.

3 gol ve 1 asisti var

Konyaspor formasıyla sezona çok iyi başlayan Sokol Cİkalleshi, İstanbulspor, Antalyaspor ve Başakşehir maçlarında gol sevinci yaşamış, Gaziantep FK maçında da asist yapmıştı. Çaykur Rizespor maçında sakatlanan ve sonrasında oynanan MKE Ankaragücü ve Beşiktaş maçlarında forma giyemeyen Arnavut oyuncu Hatayspor maçında yeniden formasına kavuşmuştu.

Almanya yolunu yarıladı

Sokol Cikalleshi’nin milli takıma Arnavutluk Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Şampiyonasına gitme yolunda büyük bir avantaja sahip. Arnavutluk kritik maçta Çekya’yı 3-0 mağlup etti ve puanını 13’e çıkartarak liderlik koltuğuna oturdu. Grupta Polonya ve Çekya’nın önünde olan Arnavutluk, Kasım ayında oynayacağı Moldova ve Faroe Adaları maçlarından 1 puan alması halinde Almanya’ya gitmeye hak kazanacak. Cikalleshi, Çekya maçında asist yaptı. Daha sonrasında oynanan Bulgaristan maçında ise dinlendirildi ve süre almadı. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri