Konyaspor'un fikstürü belli oluyor

2023-2024 sezonunun fikstür çekimi bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri gerçekleştirilecek. Konyaspor, yeni sezon fikstürü belli olacak.

Tüm taraftarların merakla beklediği 2023-2024 Trendyol Süper Lig’de fikstür çekimi bugün yapılacak. 19.30'da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaz bahçesinde başlayacak etkinlikle gerçekleştirilecek. Fikstür çekimi saat 21.30'da yapılacak.

4 takım küme düşecek

20 takımlı ligden oluşacak yeni sezonda ligi ilk iki sırada bitirecek takımlar Şampiyonlar Ligi elemesine, üçüncü takım UEFA Avrupa Ligi’ne ve dördüncü olan takım ise UEFA Konferans Lig’inde mücadele edecek. Bu sezon ligde 4 takım küme düşecek. Ligdeki ilk maçlar Ağustos ayının ikinci hafta sonu olan 11-14 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Konyaspor 8 kez İstanbul’un yolunu tutacak

Süper Lig’de bu sezon Beşiktaş, Fatih Karagümrük, Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir, İstanbulspor, Kasımpaşa ve Pendikspor olmak üzere toplam 8 İstanbul takımı yer alacak.

Konyaspor, 8 kez İstanbul’un yolunu tutacak. Ligde bu sezon Adana Demirspor, Alanyaspor, Antalyaspor ve Hatayspor olmak üzere 4 tane Akdeniz temsilcisi mücadele edecek. Karadeniz Bölgesinden ise Çaykur Rizespor, Samsunspor ve Trabzonspor lige renk katmaya çalışacak.

Konyaspor, MKE Ankaragücü, Kayserispor ve Sivasspor İç Anadolu Bölgesi’ni temsil edecek. Güney Doğu Bölgesinden ise yalnızca Gaziantep FK mücadele edecek. Süper Lig’de bu sezon Ege ve Doğu Anadolu temsilcisi bulunmuyor. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri