Konyaspor'un eski koçu Gençoğlu'ndan iddialı açıklamalar!

Konyaspor Basketbol'un isim sponsoru AYOS Group kendi takımını kuruyor. TB2L'de kurulan takımın başına ise Konyaspor'un eski koçu Engin Gençoğlu getirildi.

Gençoğlu önceki sezon Konyaspor'u Süper Lig'e çıkarmış ve sezona da yeşil-beyazlı takımla başlamış, daha sonra Kosova'nın Trepça takımı ile anlaşmıştı. Kosova Kupası'nı kazanan Gençoğlu, play off'lar sırasında yöneyimle anlaşmazlığa düşerek ayrılmıştı.

Türkiye'ye dönen ve yeni projelere imza atmak isteyen Gençoğlu'nun durağı Antalya oldu.

Açıklamalarda bulunan Engin Gençoğlu, "Dünyanın en güzel kenti, üst düzey bir basketbol takımını hak ediyor. Biz de Çağdaş Bodrum gibi 2 yıl içinde takımı BSL'ye taşımayı planlıyoruz. Antalya'nın daha önce de BSL'de oynayan takımları oldu ama süreklilik sağlanamadı. AYOS yıllarca Antalya'yı BSL'de temsil edecek potansiyele sahip. Başkanımız Osman Şirin, salon projesi için yer arayışlarına başladı. İlk etapta maçlarımızı Kepez Salonu'nda yapma olasılığımız fazla. Kadro kurma çalışmalarına da başladık ve aralarında BSL ve TBL oyuncularının da yer aldığı birçok isimle el sıkıştık, büyük olasılıkla bir hafta içinde de imzalar atılır" açıklamalarını yaptı.

Konyaspor Haberleri