Konyaspor'un Bahattin Şimşek yönetimindeki karnesi nasıl? İşte istatistikler

Fatih Karagümrük - Konyaspor maçında görev alacak olan Bahattin Şimşek kariyerindeki 8.Konyaspor maçını yönetecek.

Fatih Karagümrük - Konyaspor maçında görev alacak olan Bahattin Şimşek kariyerindeki 8.Konyaspor maçını yönetecek.

Yarın Atatürk Olimpiyat Stadyumunda saat 20.30'da başlayacak Vavacars Fatih Karagümrük - Tümosan Konyaspor karşılaşmasını Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Hüseyin Aylak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ömer Tolga Güldibi olacak.

Bahattin Şimşek bu sezon Konyaspor'un evinde 1-2 mağlup olduğu Çaykur Rizespor ve 2-0 kazandığı Kayserispor karşılaşmalarında düdük çalmıştı. Şimşek, Karagümrük'ün ise evinde 2-0 mağlup ettiği Adana Demirspor maçının hakemliğini yapmıştı.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla görev alan hakemlerden biri olan Şimşek, Karagümrük - Konyaspor maçıyla birlikte 15.kez düdük çalmış olacak. Şimşek, Türkiye Kupası'nda da 2 karşılaşmada görev aldı.

8.Konyaspor maçına çıkacak

2016-2017 sezonundan itibaren Süper Lig'de maç yönetmeye başlayan Şimşek, bugüne kadar Süper Lig'de Konyaspor'un 7 karşılaşmasında düdük çaldı.

Söz konusu karşılaşmalarda Konyaspor 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Aydın Bölgesi hakemi olan Şimşek, 2020-2021 sezonunun 39.haftasında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanan Konyaspor - Karagümrük maçında düdük çalmıştı.

Yeşil-beyazlılar karşılaşmayı Sokol Cikalleshi (2), Ahmet Çalık, Zymer Bytyqi, Levan Shengelia'nın golleriyle 5-1 kazanmıştı.

Konyaspor Haberleri