Konyaspor’un aklı yayın gelirinde!

Spor Toto Süper Lig’de ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk ve küme düşme yarışı devam ederken ilk 6 yarışı da büyük bir heyecanla devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’i ilk 6 sırada bitirecek takımlar yayın gelirinden yüzde 6 pay sahibi olacak. Bu sebepten dolayı ligi ilk 6 içinde bitirmek oldukça önemli. Konyaspor, ligde 33 maçta topladığı 49 puanla 7.sırada yer alıyor. Ligde 53 puanı bulanan Başakşehir 5, 51 puanı bulunan Trabzonspor’un ise 51 puanı bulunuyor. Yeşil-beyazlılar kalan 3 maçını kazanarak önündeki rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

İşte alınacak paralar

Süper Lig’de şampiyon olacak takım ek olarak 33.2 Milyon TL, lig ikincisi 26.5 Milyon TL, üçüncü 19.9 Milyon TL, dördüncü ekip 13.2 Milyon TL, beşinci 6.6 Milyon TL ve altıncı bitirecek takım ise 3.3 Milyon TL’yi kasasına koyacak.

İşte maç programı

Konyaspor kalan 3 haftada Sivasspor, Karagümrük ve Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Ligin 5.Başakşehir ise 36.haftayı hükmen galip olarak kapatacak. Diğer 2 maçında ise Adana Demirspor ve Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor’un 2 puan önünde olan Trabzonspor ise kalan 3 maçında Giresunspor, Alanyaspor ve Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri